top of page
DSC_8598.JPG

Prancūzijos ritmu

Ar žinote kokiais prancūziškais desertais galima mėgautis saldumynų mėgėjams, atsisakiusiems rafinuoto cukraus bei produktų, kuriuose yra glitimo ir/arba laktozės?

Dėmesinga, atidi smulkmenoms ir kūrybiška asmenybė - tokia yra konditerė Erika Lapaitė - Bružienė.  Sukūrusi ir ištobulinusi daugiau nei 50 desertų, kurie gaminami tik iš augalinės kilmės produktų, šį kartą pristato online mokymus Prancūzijos ritmu.

 

Prancūzijos ritmu - tai išskirtiniai online mokymai, kurių metu gaminsime lengvus ir gaivius prancūziško tipo desertus. Artėjant vasaros sezonui, tai puiki galimybė nustebinti save ir kitus desertais, kurių gamybai naudojami augalinės kilmės produktai ir gardžiausios uogos bei vaisiai.

Mokymų programa:

  • Tartaletė „Avietinis bučinys“ 

  • Tartaletė „Koketė“ 

  • Pyragaičiai „Tango dviese“

  • Pyragaičiai „Vasaros svaja“ 

  • Tortas „Vasaros rytas“ 

  • Vyšnių Clafouti Canneles

Kurso kaina: 50 EUR*

*Kaina nurodyta su mokymams taikoma 24% nuolaida, kuri galioja iki 2024.12.31

Registracija

Registracija vyksta iki kovo 15 d. 

late pjuvisDSC_2051 4x5.jpg
late pjuvisDSC_2051 4x5.jpg
2.jpg
DSC_8589.JPG
DSC_8620.JPG
DSC_0825.JPG
bottom of page