Renkama
nauja grupė

Praktiniai dviejų dienų Prancūziškų tortų mokymai

Teorija yra gerai, bet praktika sudėlioja viską į savo vietas ir užtvirtina. Šie mokymai yra puiki proga išbandyti savo jėgas prancūziškoje konditerijoje praktiškai.

Svajoji išmokti kepti skanius, geros tekstūros biskvitus, tinkančius prancūziškiems desertams, sužinoti kaip juos laikyti ir saugoti ir kaip naudoti desertų surinkime?
Nori sužinoti, kokių rūšių įdarai tinkami prancūziškiems desertams ir kaip juos pagaminti?
Įdomu, kokie dažniausiai naudojami kremai ir musai prancūziškų desertų surinkimui?
Tada šie Praktiniai prancūziškų desertų mokymai Tau!

Mokymų metu išmoksime rinkti prancūziškus tortus formose.
Pažabosime veidrodinę glazūrą ir išmoksime visas darbo su veidrodine glazūra taisykles.
Išmoksime darbo su šokoladu pagrindus: kaip temperuoti šokoladą įvairiais būdais, kaip paruošti bazinius šokoladinius papuošimus pradedantiesiems.
Sužinosime ir išmoksime, kaip veikia skirtingi ingredientai ir produktai. Kokios darbo su jais taisyklės. Išmoksime visus naujus ir svarbius pavadinimus, kaip, pavyzdžiui, pektinas NH, želatinos Bloom, invertinis cukrus ir kt.

Programa:
- Confi ar compote gaminimas.
- Biskvitų kepimas.
- Musas (šokoladinis, riešutinis arba vaisinis).
- Prancūziško torto surinkimo taisyklės.
- Glazūravimas.
- Darbas su šokoladu net namų sąlygomis ir šokolado gėlės kūrimas.

Mokymų pabaigoje kiekvienas/a išsinešite po savo tortą.
Kiekvienas mokymų dalyvis gauna: receptus, technologinių procesų aprašymus, dalyvio sertifikatą ir tortą!

Vietų skaičius ribotas!

Mokymus veda šefė - konditerė Vaida Beginskienė.
Mokymų kaina: 145 EUR
Mokymai vyks: gruodžio 7-8 d 18-22 val.

VIETŲ NEBĖRA!