top of page
Edita Ramonienė

VAISINĖ ANANASŲ GLAZŪRA

pagal Michel Willaume ir Marc Balaguer

 

Neutralios glazūros bazė

200 g vandens

65 g cukraus (I)

10 g pektino NH

100 g gliukozės sirupo

235 g cukraus (II)



Ananasų glazūra

250 g neutralios glazūros bazės

200 g ananasų tyrės

  1. gaminimo eiga:


  2. Į puodą supilti vandenį bei pektiną NH su cukrumi (I).

  3. Gerai išmaišyti.

  4. Užvirti ir pavirti 2 minutes.

  5. Nuimti nuo kaitros ir sudėti gliukozės sirupą.

  6. Grąžinti ant kaitros ir pertrinti blenderio pagalba.

  7. Suberti likusį cukrų (II).

  8. Užvirti ir pavirti apie 1 minutę, iki kol sirupas pasieks 103-104C laipsnius.

  9. Nukelti nuo kaitros ir atvėsinti.

  10. Leisti stabilizuotis šaldytuve 12-24 valandų.

  11. Pasverti 250 g neutralios glazūros bazės ir ją sudėti šaltą tyrę.

  12. Pertrinti blenderio pagalba.

  13. Pašildyti iki darbinės temperatūros 40C. 



7 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Commentaires


bottom of page