top of page
Edita Ramonienė

Naujoji Cacao Barry kakavos miltelių kolekcija

Atrask kakavos miltelius tenkinančius tavo poreikius!

 

Dar vasario mėnesį Cacao Barry nustebino mus išleidę naują kakavos milteliu kolekciją (UNIVERSELLE, NATURELLE ir PERFORMANTE), kuri leidžia šefams atskleisti tikrąją gaminių prigimtį bei maksimaliai išryškinti skonį. Kolekciją sudaro trys rūšys skirtingų kakavos miltelių, kurių kiekviena turi po 2-3 porūšius. Taip Cacoa Barry suteikia galimybę atrasti tinkamiausią kakavos miltelių rūšį ir atverti neribotą kūrybiškumą.


Cacao Barry’s Universelle kolekcija pasižymi visapusiškumu. Jie ištobulinti iki menkiausios detalės, siekiant tapti patikimu pasirinkimu konditerijoje. Tai didelio riebumo kakavos milteliai (20-24%, ph 7.7-8.1), atskleidžiantys subalansuoto juodo šokolado skonį su prieskoninėmis ir medienos natomis bei ryškiai rausvai rudais atspalviais. 


Pagaminta iš tvariai gautų aukščiausios kokybės Vakarų Afrikos pupelių, dėl labai didelio riebalų kiekio  Extra Brute yra labai efektyvūs olandiški (šarminti) kakavos milteliai, suteikiantys lygią tekstūrą.

Idealiai tinka dažyti, tekstūruoti ir pagardinti jūsų receptus: pyragaičius, pyragus, bandeles, sausainius, šerbetus ir ledus, pyragaičius, desertus, pieno produktus ir gėrimus, tešlą.


Plein Arôme (22-24%, ph 6.8-7.2) alkalizuota kakava pasižymi užburiančiu šokolado skoniu su karamelės bei migdolų natomis. Ryškios, šiltai rudos spalvos. Šie kakavos milteliai yra idealus receptų ingredientas, norint pamaloninti vartotojus, ieškančius jaunystę primenančių skonių.


Pagaminti iš tvariai gautų aukščiausios kokybės Vakarų Afrikos pupelių, šie labai riebūs ir lengvai šarminti kakavos milteliai yra puikus kvapiųjų medžiagų, dažymo ir tekstūros pagrindas.

Tinka: pyragaičiams, keksiukams, glazūroms, sausainiams, bandelėms, biskvitams, ledams, karštam šokoladui, ir kt.


Rouge Ultime (20-22%, ph 7.8-8.4) tai intensyvaus skonio kakava, su dūminėmis natomis bei džiovintų vaisių poskoniu. Pasižymi ryškia raudonmedžio raudonumo spalva, būdinga garsiųjų raudonųjų Kamerūno tvarių kakavos pupelių spalva.

Šie riebūs kakavos milteliai, puikiai tinka dažymui, tekstūravimui ir skoniui, tinkami: biskvitams, pyragams, bandelėms ir sausainiams, sablé, choux, putėsiams, karštam šokoladui ar net gelato ledams.


NATURELLE yra novatoriški 100% natūralios kakavos kolekcijos milteliai, siūlantys retą bei puikų skonį, didelę apimtį nuostabių spalvų - nuo tamsios iki šviesiai rudos, su ekologiška bei kilmės šalies opcija.

Šis asortimentas (Nature Cacao ir Nature Fruitée) yra puikiai tinkantis veganiškų receptųgamybai, kuriems būdingas „natūralumas“, neįtakojant skonio. 

Nature Cacao (10-12%, max ph 6.1), pasižymi skrudintos kakavos skoniu, vyšnių, džiovintų vaisių ir prieskonių natomis bei natūraliai tamsiai ruda spalva. Jie išgaunami be cheminės intervencijos ir be priedų. Dėl unikalaus apdorojimo „Nature Cacao“ taip pat labai gerai pasiskirsto.

Šie neriebūs kakavos milteliai, pagaminti iš tvariai gautų aukščiausios kokybės Vakarų Afrikos pupelių. Nature Cacao puikiai tinka jūsų receptams pagardinti, spalvinti ir papuošti: biskvitams, pyragaičiams, bandeliams, sausainiams, karštiems gėrimams, tešloms, glazūrai ir daugeliui kitų!


Nature Fruitée (10-12%, max ph 6.0), tai ekologiški kakavos milteliai, pasižymintys nuostabia natūralia šviesia smėlio spalva, suteikiantys intriguojanti vaisių skonį. Pagaminti iš kruopščiai atrinktų aukščiausios kokybės ekologiškų kakavos pupelių, šie milteliai turi unikalų aštrų, vaisinį šokolado skonį, papildytą citrusinių vaisių ir saldžių prieskonių natomis, būdingomis Santo Domingo plantacijoms.

Šie neriebūs kakavos milteliai, pagaminti be šarminių medžiagų, yra puikus autentiškas sprendimas gardinti ir tekstūruoti jūsų natūralius receptus, tokius kaip biskvitai, sausainiai, šerbetai ir kt.


PERFORMANTE kolekcijos kakavos milteliai yra unikalūs, specialiai atrinkti dėl savo išskirtinumo, jų charakteristikos tinkamos specifiniams gamybos procesams, siekiant neprilygstamų rezultatų. Jie puikiai sąveikauja su įvairiais ingredientais turinčiais savo sudėtyje riebalų, taip pat skirtingais pH lygiais. 

Décor Cacao - kakavos milteliai turi išskirtinę hidrofobinę savybę. Jie išlaiko savo spalvą, skonį ir sausos matinės pudros išvaizdą daug ilgiau nei tradiciniai kakavos milteliai (iki 3 savaičių šaldytuve). Ši kakava atskleidžia malonų šokoladinio biskvito skonį su dribsnių ir karamelės natomis, yra raudonai aksominės rudos spalvos. „

Décor Cacao“ idealiai tinka gaminiams, kuriuose yra daug drėgmės arba kuriuos laikant ilgesnį laiką šaldytuve gali susidaryti kondensatas. Pvz., tai gali būti puikus sprendimas puošiant tiramisu desertą.


Légére 1% kakavos milteliai yra sodraus šokolado skonio su raudonųjų vaisių bei lazdyno riešutų ir gėlių natomis. Šviesiai rausvos spalvos, kuri jūsų recepte išlieka rausva (tai unikali techninė kakavos miltelių savybė).

Šie alkalizuoti kakavos milteliai, kurių sudėtyje yra mažiau nei 1 % kakavos sviesto, suteikia didesnę apimtį (aeraciją) (+20 %) lyginant su standartiniais kakavos milteliais.

Légère 1% yra puikus sprendimas mažo kaloringumo gaminiams (pvz., sporto ir dietiniams produktams) ir aeruotų kepinių receptams, tokiems kaip macaron, raguoliai ir morengos.


Noir Intense - sodri, blizganti juoda spalva prilygsta rafinuotumui, prabangai ir malonumui. Šie kakavos milteliai pasižymi nepaprasta gilia juoda anglies spalva, kuri padės išgauti nuostabią, akį patraukiančią spalvą.

Jie mažai riebūs, pasižymi stipriu, šiek tiek kartoku kakavos skoniu su sausainių natomis, kurias sustiprina gėlių ir sezamo dvelksmas.

Idealiai tinka dažyti ir pagardinti kepinių, pyragaičių ir konditerijos gaminių receptus, tokius kaip sausainiai, bandelės, spurgos, veidrodinė glazūra ir kt.


Visos šios kolekcijos kakavos yra gluten free ir vegan.

3 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Comentarios


bottom of page