top of page
Edita Ramonienė

KAS LEMIA AUGALINĖS KILMĖS DESERTŲ POPULIARUMĄ?



Šiame straipsnyje trumpai apžvelgsime kodėl augalinės kilmės desertų mėgėjai, vis labiau renkasi šokolado produktus, kurie yra draugiški gamtai. 

Pagal Barry Callebaut atlikto tyrimo duomenis net 51% Rytų Europos vartotojų mano, kad kiekvienas šokolado gamintojas savo asortimente galėtų pasiūlyti augalinės kilmės, vegan ar dairy-free šokolado versiją.

Net 32% apklaustųjų teigia, kad jie rinktųsi dairy-free šokoladą vietoj įprasto šokolado.


Pagrindiniai faktoriai lemiantys augalinės kilmės, vegan ir dairy-free šokoladų pasirinkimą yra:





Didėjanti sveikesnių produktų, neįtakojančių skonį, paklausa ir toliau augs. Vartotojai neretai yra priešiškai nusiteikę augalinių desertų atžvilgiu, todėl yra itin svarbu išlaikyti originalų skonį. 

Marike van Beurden

Chef Chocolatier & Co-founder



Baker street parduotuvėje galite rasti Callebaut NXT DFM / DFD veganiškų šokoladų, kurie savo sudėtyje neturi pieno produktų ir yra augalinės kilmės.

Callebaut Malchoc - M pieniškas šokoladas be pridėtinio cukraus, tiems, kurie riboja angliavandenių kiekį savo mityboje. 


5 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Comentarios


bottom of page