Šiame straipsnyje trumpai apžvelgsime kodėl augalinės kilmės desertų mėgėjai, vis labiau renkasi šokolado produktus, kurie yra draugiški gamtai.
Pagal Barry Callebaut atlikto tyrimo duomenis net 51% Rytų Europos vartotojų mano, kad kiekvienas šokolado gamintojas savo asortimente galėtų pasiūlyti augalinės kilmės, vegan ar dairy-free šokolado versiją.
Net 32% apklaustųjų teigia, kad jie rinktųsi dairy-free šokoladą vietoj įprasto šokolado.
Pagrindiniai faktoriai lemiantys augalinės kilmės, vegan ir dairy-free šokoladų pasirinkimą yra:
Didėjanti sveikesnių produktų, neįtakojančių skonį, paklausa ir toliau augs. Vartotojai neretai yra priešiškai nusiteikę augalinių desertų atžvilgiu, todėl yra itin svarbu išlaikyti originalų skonį.
Marike van Beurden
Chef Chocolatier & Co-founder
Baker street parduotuvėje galite rasti Callebaut NXT DFM / DFD veganiškų šokoladų, kurie savo sudėtyje neturi pieno produktų ir yra augalinės kilmės.
Callebaut Malchoc - M pieniškas šokoladas be pridėtinio cukraus, tiems, kurie riboja angliavandenių kiekį savo mityboje.
Comentarios