idėjos ir ką vertėtų žinoti puošiant desertus šviežiomis uogomis
Braškių, aviečių, trešnių, vyšnių, gervuogių, šilauogių sezonas, o Jūs vis dar puošiate tortus kremais ir pirktiniais papuošimais? Come on! Toks trumpas tas fantastiškas šviežių vaisių ir uogų sezonas, turime, tiesiog PRIVALOME jais mėgautis. Ir mėgautis ne tik skaniais vaisių indeliais po vasaros saulute, bet ir puošti jais desertus, berti juos į saldžius desertų indelius.
Ką turime prisiminti?
Desertas turi būti visas valgomas, todėl stengiamės nuo visų uogų nuimti kotelius.
Nebent jūsų deserto idėja ir dizainas verkte-verkia be kotelių :)
Švelnias uogas plauname labai-labai atsargiai, stengiamės nesugadinti jų struktūros
Visas kitas uogas planujame kruopščiai
Visas uogas BŪTINAI nusausiname sudėdami jas ant švaraus popierinio rankšluotėlio
Uogas ant desertų dedame prieš deserto pateikimą
Jeigu ant deserto dedamos pjaustytos uogos, jų pjūvius būtina sutepti neutralia glazūra
Comments