top of page
Edita Ramonienė

Callebaut DARK 2815

Šefas Sebastian Persson pristato savo mėgstamiausią juodąjį šokoladą

 

Visame pasaulyje šefai kuria originalius skonius, gimusius iš asmeninių svajonių, vizijų ar ambicijų. „Born Original“ – tai duoklė visiems šefams. Callebaut pateikia šefų įkvepiančias istorijas bei jų receptus, kuriuose dominuoja Callebaut šokoladai. 

Šį kartą susipažinsime su Sebastian Persson, tai šefas kurį sutikus pirmą kartą, negali likti nesužavėtas. Jo požiūris įspūdingas, tai asmenybė, kuri paskęsta skaičiavimuose, susitelkia ir nedaugžodžiauja. Sebastian Persson konditerijos pasaulyje yra žinomas ir vertinamas jau nuo 19 metų.


Šokoladas man tarsi įrankių dėžutė. Tai mano pagrindinė sudedamoji dalis kuriant skonį, išdirbtą dekoraciją, tai kas pakylėja desertą, padaro meno kūriniu... Jis turi būti techniškai tobulas. Ir tuomet dar yra skonis. Callebaut šokoladų pagalba galiu patenkinti daugelį žmonių. Tiesą pasakius, nesu didelis šokolado megėjas, nemėgstu kuomet šokolado skonis yra per daug dominuojantis ar užvaldomo skonio. Savo desertuose aš ieškau pusiausvyros…

Sebastian Persson


Callebaut DARK 2815 yra juodasis šokoladas, turintis sodrų kakavos pupelių skonį, pasižyminti karčiomis poskonio natomis, kaip ir mūsų pamėgtas 815. Tačiau DARK 2815 pasižymi didesniu takumu, kas puikiai tinka ploniems šokolado korpusas formuoti arba padengti.

Jo šilta spalva ir lengvas saldumas nuostabiai dera su tokiais ingredientais kaip egzotiški vaisiai!

Siekdami tobulai subalansuoto ir išbaigto skonio, maišo kakavos pupeles iš 3 skirtingų kilmės šalių: Dramblio Kaulo Kranto, Ganos ir Ekvadoro. Taip išgaunamas įsiminto skonio DARK 2815.


O įkvėpimui išbandyti Callebaut DARK 2815, Sebastian Persson dalinasi vienu iš savo receptų!

2 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Comments


bottom of page