
Renkama
nauja grupė


Praktiniai macarons mokymai
Ilgai laukti praktiniai macarons mokymai! Nuo tešlos užmaišymo iki macarons sutepimo dirbame asmeniškai!
PRAKTIKA - tai teorijos patikrinimas ir užtvirtinimas tiesiogiai dalyvaujant darbo procese.
Mokymų metu:
Išmoksite paruošti macaronade (macarons tešlą). Aptarsime visas macarons tešlos sudėtines dalis:
kaip išsirinkti miltus, kaip juos laikyti ir naudoti;
kas yra albuminas,kam jis skirtas,kaip jų naudoti;
kokie turi būti baltymai ir kokią įtaką jie turi macarons.
Macarons kepimo ypatumai naminėse ir profesionaliose orkaitėse ir krosnyse.
Macarons įdarai. Jų rūšys.
Išsikepsime macarons itališku metodu.
Ypatingą dėmesį skirsime įdarų teorijai. Kada ir kokį įdarą rinktis, kaip jį teisingai pagamint.
Macarons laikymas.
Mokymų metų bus suteiktos visos žaliavos ir ingredientai!
Visi mokiniai studiją paliks nešini savo gamybos macarons, kurie puikiai tiks Jūsų šventiniam stalui
Vietų skaičius LABAI ribotas!
Mokymų laikas: gruodžio 15 d. 17-22 val.
Kaina: 225 Eur
Dalyvių amžius nuo 15 m.
Mokymus veda šefė - konditerė Vaida Beginskienė.


