Kalėdinis pasiūlymas

Kalėdinė online mokymų staigmena!

Visus metus dirbome tam, kad Jūsų desertų stalai būtų kupini ne tik gardžių, bet ir žavingų kūrinių. Dažnai sulaukėme prašymų įsigyti buvusių mokymų receptus - ir mes Jus išgirdome!

Kalėdoms artėjant, skelbiame dar vieną dovaną - specialų Baker street online mokymų pasiūlymą!
Išsirinkite mokymus, kuriuos praleidote, bet labai norėjote sudalyvauti ir gaukite:

  • išsamias PDF receptūras ar pilnas receptų knygas su nuotraukomis ir desertų schemomis*

  • technines ar pilnas video pamokas*

  • prieigą prie mokymų neribotą laiką!

Galimi mokymų pasirinkimai:

  • 1002 sluoksniai (PDF receptūros ir pilnos video pamokos)

  • 2021 m. Velykiniai desertai (PDF receptų knyga ir pilnos video pamokos)

  • 2021 m. Kalėdiniai desertai (PDF receptų knyga ir pilnos video pamokos)

  • 2022 m. Vasaros desertai (PDF receptų knyga ir teoriniai video)

  • 2022 m. Rudens desertai (PDF receptų knyga ir techniniai video)

Visi mokymai vyksta savarankiškai be kuravimo ir grupių.

* 2021 metų mokymai ir 1002 sluoksniai pateikiami su glaustesnėmis receptūromis PDF formatu tačiau su pilnais desertų gamybos video. 2022 metų mokymai pateikiami su išsamiomis step-by-step receptų knygomis PDF formatu tačiau tik su techniniais ar teoriniais video.

Galite rinktis pavienius mokymus ar mokymų rinkinius:

  • Vieni mokymai - pradinė kaina

  • Dveji mokymai -15% nuo pradinės mokymų kainos

  • Treji mokymai -20% nuo pradinės mokymų kainos

  • Rinkinys MAX: Ketveri mokymai su 10% nuolaida + 1002 sluoksniai dovanų už 300 EUR

Pasiūlymas galioja iki gruodžio 20 d.
Mokymų programos

1002 sluoksniai:

  1. Klasikinė Kavos Opera. Biskvitas Džokonda (Joconde), kavos sirupas, juodojo šokolado kremas, sviestinis kavos kremas, juodojo šokolado glazūra

  2. Amaretto Opera. Biskvitas Džokonda (Joconde), kavos sirupas, bananų compote, Zephyr šokolado kremas, (Namelaka), tamsus šokolado kremas, Valrhona Almond musas, Valrhona Almond glazūra

  3. Morkos-apelsinai Opera. Morkų biskvitas, apelsinų ir abrikosų džemas, Philadelphia sviestinis kremas

  4. Ananasų cheesecake. Japoniško cheesecake biskvitas, ananasų gelis, Philadelphia sūrio cheesecake, baltojo šokolado glazūra

  5. Kalamansi Opera. Biskvitas Džokonda (Joconde), kalamansi cremeux, cremeux praline, Azelia gourmet glazūra

  6. Desertas taurelėje Almond & Apricot. Valrhona Almond musas, štroizelis su džiovintais abrikosais, abrikosų compote

  7. Desertas taurelėje Pistachios & Berries. Pistacijų cremeux, uogų džemas, baltojo šokolado ganašas (Namelaka)

  8. Desertas taurelėje Juodasis miškas. Vyšnių želė, pana cotta su vyšnių likeriu, Valrhona Guanaja musas

  9. Nougat klasikinė

  10. Nuogat su braškėmis ir avietėmis

  11. Nougat Dulcey

Velykiniai desertai:

  1. Tortas „Pompadur“. Traškus sluoksnis su štroizeliu, corn flakes ir Valrhona Inspiration aviečių šokoladu, žemuogių compote, graikiško jogurto musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.

  2. Tortas „Pavasario puokštė“. Sable Breton, biskvitas Dacqouise, abrikosų kremas, abrikosų ir laimo musas, šokoladiniai papuošimai.

  3. Pyragaičiai „Spring“. Migdolų sable, aviečių ir liči compote, liči cremeux, aviečių ir rožių musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.

  4. „Velykų tarta“. Migdolų sable, franžipanas, citrinų ir verbenų džemas, citrinų ir verbenų musas, šokoladiniai papuošimai.

  5. „Pavasario tarta“. Migdolų sable, bananų kremas, kalamansi cremeux, Valrhona Yuzu Inspiration Namelaka, šokoladiniai papuošimai.

  6. Citrinų keksas su citrinų džemu ir Gourmet glazūra.

  7. Trijų skonių keksas su vanile, kakava ir pistacijomis, padengtas, Gourmet glazūra.

  8. Varškės keksas su Valrhona Inspiration braškių šokolado, Gourmet glazūra.

  9. Triufelis „Kava ir Baileys“.

  10. Triufelis „Macadamia“.

  11. Velykų boba „Greitoji šeimininkė“.

  12. Klasikinė Velykų boba su razinomis ir spanguolėmis.

  13. Velykų boba-cruffin.

Kalėdiniai desertai:

  1. Tortas „Kalėdinių žaisliukų dežutė“: Sable Brissee, abrkosų ir bergamočių želė, mandarinų musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai dekoro elementai.

  2. Tortas „Coffee and cherry“: kavos biskvitas, vyšnių compote, Namelaka su Tonka, kavos skonio Diplomat kremas, velvet spray, veidrodinė glazūra, šokoladiniai dekoro elementai.

  3. Tortas „Dovana po eglute“: biskvitas su laimu, žemuogių confit, aviečių cremeux, žemuogių ir aviečių musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai dekoro elementai.

  4. Pyragaitis „Eglutė“: pistacijų biskvitas, žemuogių confit, pistacijų ir pieniško šokolado musas, velvet spray.

  5. Pyragaitis „Kalėdinis žaisliukas“: biskvitas Joconde, ananasū compote, guava želė, aviečių musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai dekoro elementai.

  6. Pyragaitis „Dovanėlė“: lazdyno riešutų biskvitas, kriaušės, troškintos raudonajame vyne, kalamansi cremeux su kriaušių gabaliukais, GIA musa, Namelaka su mascaprpone sūriu, veidrodinė glazūra, glazūra Gourmet, šokoladiniai dekoro elementai.

  7. Karamelinis keksas su Dulcey Gourmet padengimu

  8. Keksas Marble su pieniško šokolado Gourmet padengimu

  9. Keksas su pekano riešutais, minkšta karamele ir pieniško šokolado Gourmet padengimu

  10. Šokoladiniai-vaniliniai madlens su karamele, dengti Gourmet padengimu

Vasaros desertai:

  1. Pyragaitis „Cherry“: purus šokoladinis biskvitas, vyšnių cremeux, Tanariva šokolado musas. Padengimui: veidrodinė glazūra. Papildomos technikos: neutrali glazūra, velvet spray. Dekoravimui: plastinis šokoladas.

  2. Pyragaitis „Citrus“: biskvitas Zacher su baltu šokoladu, kalamansi želė, kalamansi musas, Padengimui: velvet spray. Papildoma technika: citrinos efekto sukūrimas.

  3. Pyragaitis „Obuoliukas“: biskvitas su Matcha arbata, obuolių ir citrinų compote, yuzu musas. Padengimui: veidrodinė glazūra be šokolado. Dekoravimui: plastinis šokoladas.

  4. Pyragaitis „Braškė bazilikas“: trapi tešla, biskvitas su baziliku, braškių ir baziliko confit, Ivore cheesecake musas. Padengimui: veidrodinė glazūra. Papildoma technika: velvet spray ir veidrodinė glazūra. Dekoravimui: Namelaka su bazilikais.

  5. Pyragaitis „Almond“: trapi tešla, abrikosų confit, Valrhona Amande musas. Padengimui: veidrodinė glazūra su Valrhona Amande šokoladu. Dekoravimui: namelaka kremas, mango ikriukai.

  6. Pyragaitis „Coffee time“: trapi tešla, biskvitas su lazdyno riešutais, kavos ir Valrhona Azelia šokolado karamelė, musas Diplomat su cinamonu ir Tonka pupele. Padengimui: juodojo šokolado glazūra su padengimu kakavos milteliais.

  7. Tortas „Spring splash“: pistacijų biskvitas, guava ir žemuogių compote, raudonųjų apelsinų ir mango coulis, raudonųjų apelsinų ir Zephyr šokolado musas. Padengimui: velvet spray. Dekoravimui: šokoladinė apelsino puselė.

  8. Pyragaitis „Morning“: biskvitas su morkomis, mango ir pasiflorų cremeux, jogurto musas, abrikosų cremeux. Padengimui: veidrodinė glazūra su Valrhona Dulcey šokoladu. Papuošimui: šokoladiniai žiedai, Valrhona Dulcey pearls.

  9. Pyragaitis „Mini Gia“: šokoladinis biskvitas, GIA musas. Padengimui: pieniško ir juodo šokolado glazūra. Papildoma technika: gourmet glazūra. Papuošimas: Ivore namelaka kremas.

Rudens desertai:

  1. Pyragaičiai „Moliūgėliai“. Cinamono Sable, abrikosų coulis, toffee karamelė, medaus Chantilly, oranžinis Velvet spray, plastinio šokolado koteliai

  2. Tortas „Ruduo“. Dviejų šokoladų Moelleux, toffee karamelė, ananasų ir laimo želė, pekano riešutų musas, pekano riešutų velvet, papuošimas: šokoladinis apskritimas su raidėmis

  3. Pyragaitis „Irish coffee“. Šokoladiniai puodeliai, kavos ir kakavos crumble, kavos biskvitas, kavos kremas su pienišku šokoladu, karamelė Toffee, mascarpone musas su Baileys likeriu, baltas velvet spray

  4. Pyragaitis „Nature“. Biskvitas su marcipanu, Tanariva cremeux, bergamočių cremeux, Valrhona Amande ir Tonka musas, Valrhona Amande glazūra, papuošimas: aukso gilė ir ąžuolo lapelis

  5. Pyragaitis „Pistacija-avietė-peletrūnas“. Pistacijų biskvitas, aviečių cremeux, citrinų, peletrūno ir vanilės musas, pistacijų štroizelis, velvet spray pistacijų žalios spalvos, papuošimas: šokoladiniai diskai

  6. Tortas „Klevo lapas“. Migdolų riešutų štroizelis, laimo ir apelsinų financier, citrinų-verbenų cremeux, citrinų-verbenų želė, apelsinų musas, veidrodinė glazūra be šokolado, papuošimas: šokolado juosta, šokolado klevo kompozicija

  7. Pyragaitis „Gilė“. Juodojo šokolado musas, lazdyno riešutų praline, Štroizelis su kakava, juodojo šokolado padengimas, veidrodinė glazūra su kakava, plastinis šokoladas, dekoravimui: šokoladinis elementas

  8. Tortas „Rudens siluetas“. Speculoos traškus sluoksnis, biskvitas „Lady finger“, obuolių compote, abrikosų ir medaus gelis, karamelinis musas su cinamonu, veidrodinė glazūra be šokolado, dekoravimas: kakavos sviestu paruošto paveikslėlio technika ant formos, šokolado apjuosimai

  9. Tartaletės „Wonder“. Pate Sable, lazdyno riešutų užkepamas kremas, apelsinų coulis, Azelia namelaka