top of page
DSC_7397-Edit.jpg

Kalėdiniai desertai 2023

Kalėdos – metas, kurio visi laukiame kaip stebuklo. Jam ruošiamės, apie jį pradedame
mąstyti dar nuo vasaros. Svajojame apie dovanas, Kūčių stalą, susitikimą su artimaisiais ir
draugais. Bet, kaip žinia, Kalėdos atskrieja taip greitai ir įtraukia mus į pasiruošimo sūkurį,
kuriame norime spėti viską ir viską padaryti taip, kaip geriausia.


Šįmet pamanėme, jog Kalėdos turi būti gražios, skanios, saldžios ir tokios, kurioms užteks
laiko, bet kurios sugebės nustebinti.
Bakerstreet 2023 metų Kalėdinių desertų kolekcija skirta visiems. Joje, tikime, kiekvienas
atras savo mėgstamą desertą, skonių derinį arba galės išsirinkti tai, kas atitiks jo gyvenimo
tempą ir ritmą, bet kartu ir be galo pradžiugins. O, galbūt, šioje kolekcijoje rasite naujų
iššūkių savo konditeriniame kelyje.


2023 metų Kalėdinių desertų kolekcija:


1. Tortas „Pistacija“
Sudėtis: pistacijų biskvitas Joconde, braškių ir vyšnių želė, braškių kremas su Valrhona
Inspiration braškių šokoladu, plaktas pistacijų kremas, vanilinė Namelaka.
Pateikimas: padengimas žalios ir baltos spalvos velvet spray, šokoladiniai Valrhona
Inspiration aviečių šokolado apjuosimai, Valrhona Inspiration aviečių šokolado Kalėdų
žaisliukas.


2. Tortas “Kalėdos”
Sudėtis: citrinų crumble, biskvitas su citrina ir vanile, ananasų ir laimo želė, braškių
confit, Ivoire ir pasiflorų musas.
Pateikimas: veidrodinė glazūra, šokoladinis apjuosimas, šokoladinė eglutė, spaudas ant
torto su aukso dulkėmis.


3. Pyragaičiai „Kalėdų seneliai“
Sudėtis: pekano riešutų štroizelis, vyšnių confit, šokoladinis biskvitas moulleus su pekano
riešutais, Manjari ir tonka cremeux.
Pateikimas: juodojo šokolado pussferės, padengimas raudonos spalvos velvet spray,
juodojo šokolado papuošimo elementai (kalėdinio žaisliuko detalės, Kalėdų senelio diržo sagtis)


4. Pyragaičiai „Rudolph“
Sudėtis: štroizelis su lazdyno riešutais, lazdyno riešutų biskvitas financier, raudonųjų
apelsinų džemas, kavos karamelė, plaktas Mascarpone kremas su cinamonu
Pateikimas: pieniško šokolado pussferės, padengimas rudos spalvos velvet spray,
avietinio šokolado ir pieniško šokolado papuošimo elementai (Rudolph nosis ir ragai)


5. Citrinų keksas su aguonomis
Sudėtis: citrinų ir aguonų keksas, citrusinis ganašas
Pateikimas: plaktas kremas Nalemaka su vanile, baltojo šokolado glazūra gourmet,
baltojo šokolado papuošimo elementai


6. Skoningas keksas
Sudėtis: keksas su meduolių prieskoniais
Pateikimas: juodojo šokolado glazūra gourmet


7. Saldainiai „Pamango“
Sudėtis: juodojo šokolado korpusas, pasiflorų ir mangų ganašas


Kurso kaina: 42 EUR*

*Kaina nurodyta su mokymams taikoma 24% nuolaida, kuri galioja iki 2024.12.31

 

Registracija

Registracija vyksta iki kovo 15 d. 

late pjuvisDSC_2051 4x5.jpg
late pjuvisDSC_2051 4x5.jpg
DSC_7441-Edit.jpg
keksas4x5-7560.jpg
DSC_7517-rudolph-naujienoms.jpg
DSC_7397-Edit.jpg
bottom of page