Renkamos naujos grupės

Kalėdiniai desertai

Pasiruoškime Kalėdoms kartu!

Šios Kalėdos – sutelkimas visų mūsų minčių apie Baker street mokinius. Pamanėme, jog visi mūsų mokiniai labai skirtingi – kažkas labai daug dirba, kažkas augina vaikučius, kažkas turi daugiau laisvo laiko, kurį galėtų skirti desertams ir pasiruošimui Kalėdoms. Kažkas mėgsta pasiruošti greitai, bet įspūdingai. O kažkam patinka lėtai ir kruopščiai dėlioti papuošimų detales ir kurti savo kompozicijas ir idėjas ant desertų. Mes norime, kad mūsų artimieji būtų pakviesti prie gražaus stalo, kad mūsų draugai būtų pasveikinti savo rankų darbo dovanomis. Mes visi norime saldžių stebuklų.

Visas šiais mintis pasistengėme sutelkti į mūsų mokymus. Programa maksimaliai apima visų mūsų mokinių pageidavimus, norus ir galimybes. Labai stengėmės, kad paskutiniai šių metų mokymai galėtų būti naudingi, įdomūs ir prasmingi kiekvienas mūsų mokiniui ir į naujus metus įžengtume gražiai, skaniai, su dideliais norais ateinančiais metais išmokti ir sužinoti dar daugiau ir kad mūsų draugystė tik stiprėtų.

Taigi, kviečiame prisijungti prie mokymų „Draugų Kalėdos“ !

Programoje:

Prancūziški šiuolaikiniai desertai

  • Prancūziškas desertas „Stebuklų traukinukas“. Naudojama įspūdinga Frank Haasnoot traukinuko forma. Pistacijos-avietė-mandarinai-vanilė-citrina

  • Prancūziškas desertas „Linksmasis Kalėdų senelis“. Naudojama naujoji Frank Haasnoot Kalėdų senelio pyragaičių forma. Avietės-lazdyno riešutas-vaisių arbata

  • Pyragaitis „Eglutės žaisliukas“. Mini Baker Snickers versija

Gateaux de voyage

  • Keksas „Linksmasis žmogeliukas“. Apelsinų ir pistacijų derinys. Perpjaudami keksą pamatysite viduje smagų žmogeliuką

  • Keksas „Kava-pekanai“. Labai geras skonių derinys ir balansas. Klasikinis, bet tobulai subalansuotas. Vertikalus kekso surinkimo būdas.

  • Keksas Kalėdinis Baker Pain d epice. Nustebins. Ryškūs skoniai. Super drėgna ir minkšta tekstūra. Ruginių miltų pagrindu! Tikros Kalėdos!

Draugiški Baker sausainiai

  • Baker-twix. Jeigu mėgstate Twix šokoladuką taip, kaip mėgstu jį aš, tuomet būsite labai laimingi :) Hand made vanilinis sable, hand made karamelė, Valrhona Tanariva padengimas. Tobula.

  • Baker-linzer. Greičiausiai dauguma Jūsų girdėjo apie Linzer sausainius. O ar žinote, jog ši tešla nuostabiai trapi, tirpstanti burnoje ir gaminama virtų trynių pagrindu? O jeigu du sausainiai su ryškiu avietiniu pertepimu? Ir dengti nuostabiu Valrhona Tanariva šokoladu?

  • Baker-Tropic. Pistacijų sable derinys su labai švelniu nuostabios tekstūros mandarinų-yuzu ganašu.

Baker triufeliai

Jeigu Jums reikia pasveikinti su Kalėdomis artimuosius, draugus, kolegas, pažįstamus, vaikų mokytojus ar tiesiog vakare prie arbatos ar vyno taurės turėti mažą stebuklą – tuomet Jums būtinai reikia Baker triufelių rinkinio. Jame rasite labai skirtingų skonių triufelius, kurie tiks, patiks ir įtiks labai skirtingus skonius turintiems žmonėms.

  • Juodasis kardinolas: Manjari šokolado triufelis su earl grey arbata

  • Bergamo: visuomet puikus derinys bergamotė-tonka

  • Champagne: triufelis su rožiniu šampanu ir avietėmis

  • Miracle: žemės riešutų ir pieniško šokolado triufelis Valrhona aviečių šokolado padengime (bomba!)

Baker eklerų dėžutė

Nauji eklerų skoniai šį desertą mėgstantiems gurmanams.

  • Pasiruošime eklerų tešlą

  • Keturis skirtingi įdarai: pistacjų ekleras, ekleras su kokosų kremu, egzotiniu compote ir vaniline namelaka, ekleras gia, ekleras su tropiniu cremeux ir braškių confit.

  • Keturi skirtingi padengimai

Tikra eklerų šventė!!!

Nauji darbo su šokoladu dizainai ir idėjos.

Tiems, kas išsiilgo šokolado, paruošėme tris idėjas, kaip papuošti savo tortus Kalėdų tematika. Ypatinga tai, jog beveik nenaudojame jokių specialių formų – tik liniuotė, spausdintas trafaretas, skalpelis, fantazija ir tikslūs skaičiavimai.

Aš jau viską paskaičiavau už Jus :) Viskas tiksliai surašyta ir nufotografuota centimetrais. Kiekviena idėja smulkiai aprašyta ir tikrai labai lengvai įgyvendinama.

Labai lauksime visų paskutiniuose šių metų mokymuose!

Mokymų pradžia: gruodžio 5 d.
Mokymų kaina: 75 EUR
Mokymų formatas: išsamios pdf receptūros su žingsnis-po-žingsnio nuotraukomis kiekvienam gaminimo proceso etapui. PRIEIGA PRIE MOKYMŲ - NERIBOTAM LAIKUI!
Mokymų kuratorės: Valerija Livanova ir Vaida Beginskienė

Mokymų autorė: Valerija Livanova

Pasiruošimas mokymams: Jūsų patogumui Baker street parduotuvėje kuriama atskira skiltis su įrankiais ir priemonėmis, kad lengviau ir greičiau pasiruoštumėte mokymams. Jūs galite įsigyti pilną BOX'ą su priemonėmis ir žaliavomis arba mini BOX'ą – tik žaliavos arba suformuoti savo asmeninį krepšelį, atitinkantį Jūsų poreikius.