
Renkamos naujos grupės


Net trys gyvi susitikimai Baker street Klaipėdos studijoje su šefe Valerija Livanova
Išsiilgusiems žinių, įspūdžių, susitikimų, įkvėpimo ir bendravimo.
Pavasarį skirsime žinių gilinimui ir analizei. Teorinės bazės stiprinimui ir supratimui, kaip ją pritaikyti praktikoje. Suvokimui, jog konditerija – tai ne tik paruošti receptai. Tai platus spektras galimybių. Su sąlyga, jog visi veiksmai apmąstyti.






2023 04 16 / 10.00 val.
Trukmė: apie 5-6 val.
Viena mano mylimiausių temų (na ką jau, visos jos mano mylimos :) ) – keksai.
Programoje:
Kekso – kaip konditerinio gaminio analizė, rūšys, įvairovė
Priemonių, reikalingų kekso kepimui analizė
Ingredientų analizė
Gaminimo procesų analizė
Kaip apskaičiuoti savo keksą?
Kaip naudoti Baker street kekso skaičiavimo formule?
Praktinė dalis: kekso kepimas studijoje, palyginant skirtingas teorines sąlygas ir prielaidas
Degustacija
Kiekvienas dalyvis gauna teorinę dalomąją medžiagą
Kiekvienas dalyvis gauna dalyvio sertifikatą
2023 04 23 / 10.00 val.
Trukmė: apie 5-6 val.
Kol nepasineri taip giliai, atrodo, jog saldainis yra “just saldainis”. Arba skanu. Arba ne. Tačiau NE! Saldainis – tai labai platus pasaulis, kuriame viskas priklauso nuo visko. O ir patys saldainiai – saldainis saldainiui nelygus. Reiklūs. Patrauklūs. Paruošti teisingai – sukelia priklausomybę.
Programoje:
Saldainių rūšys, analizė
Kas yra ganašas?
Ganašo sudėtinių dalių analizė
Ganašo paruošimo būdų analizė
Ganašo skaičiavimo formulė. Kokia ji? Kaip ją naudotis? Kam ji reikalinga?
Skirtingi reikalavimai skirtingiems saldainiams ir ganašams (korpusiniai, pjaustomi, triufeliai)
Ganašo demonstracinis paruošimas. Analizė
Saldainių degustacija
Išskirtinė galimybė įsigyti “Alisa” saldainių dėžutę
Kiekvienas dalyvis gauna teorinę dalomąją medžiagą
Kiekvienas dalyvis gauna dalyvio sertifikatą
2023 05 21 / 10.00 val.
Trukmė: apie 5-6 val.
Aš dievinu ledus. O Jūs? Dievinu aš, mano vaikai, visa šeima. Vanilinius, šokoladinius, karamelinius, su ledų gabaliukais, o karštomis vasaros dienomis – šerbetai..
Na ir, be abejo, viskas būtų labai paprasta, jei nebūtų taip sudėtinga :) Mėgstu kartoti, jog beveik viską konditerijoje galima apskaičiuoti. Ledai – ne išimtis.
Programoje:
Ledų rūšių apžvalga
Ledų gaminimo aparatų apžvalga
Ledų ingredientų analizė
Naujų ingredientų, skirtų ledų gaminimui, išsami analizė
Ledų formulės sudarymas
Demo ledų paruošimas
Ledų degustacija
Kiekvienas dalyvis gauna teorinę dalomąją medžiagą
Kiekvienas dalyvis gauna dalyvio sertifikatą
Kainos:
Vienas bet kuris susitikimas: 75 EUR
Registruojantis į visus tris susitikimus iš karto: 3x70 EUR
VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS!
Keksų konstruktorius
Ganašo konstruktorius
Ledų konstruktorius