Renkamos naujos grupės

Net trys gyvi susitikimai Baker street Klaipėdos studijoje su šefe Valerija Livanova

Išsiilgusiems žinių, įspūdžių, susitikimų, įkvėpimo ir bendravimo.

Pavasarį skirsime žinių gilinimui ir analizei. Teorinės bazės stiprinimui ir supratimui, kaip ją pritaikyti praktikoje. Suvokimui, jog konditerija – tai ne tik paruošti receptai. Tai platus spektras galimybių. Su sąlyga, jog visi veiksmai apmąstyti.

2023 04 16 / 10.00 val.
Trukmė: apie 5-6 val.

Viena mano mylimiausių temų (na ką jau, visos jos mano mylimos :) ) – keksai.

Programoje:

  • Kekso – kaip konditerinio gaminio analizė, rūšys, įvairovė

  • Priemonių, reikalingų kekso kepimui analizė

  • Ingredientų analizė

  • Gaminimo procesų analizė

  • Kaip apskaičiuoti savo keksą?

  • Kaip naudoti Baker street kekso skaičiavimo formule?

  • Praktinė dalis: kekso kepimas studijoje, palyginant skirtingas teorines sąlygas ir prielaidas

  • Degustacija

  • Kiekvienas dalyvis gauna teorinę dalomąją medžiagą

  • Kiekvienas dalyvis gauna dalyvio sertifikatą

2023 04 23 / 10.00 val.
Trukmė: apie 5-6 val.

Kol nepasineri taip giliai, atrodo, jog saldainis yra “just saldainis”. Arba skanu. Arba ne. Tačiau NE! Saldainis – tai labai platus pasaulis, kuriame viskas priklauso nuo visko. O ir patys saldainiai – saldainis saldainiui nelygus. Reiklūs. Patrauklūs. Paruošti teisingai – sukelia priklausomybę.

Programoje:

  • Saldainių rūšys, analizė

  • Kas yra ganašas?

  • Ganašo sudėtinių dalių analizė

  • Ganašo paruošimo būdų analizė

  • Ganašo skaičiavimo formulė. Kokia ji? Kaip ją naudotis? Kam ji reikalinga?

  • Skirtingi reikalavimai skirtingiems saldainiams ir ganašams (korpusiniai, pjaustomi, triufeliai)

  • Ganašo demonstracinis paruošimas. Analizė

  • Saldainių degustacija

  • Išskirtinė galimybė įsigyti “Alisa” saldainių dėžutę

  • Kiekvienas dalyvis gauna teorinę dalomąją medžiagą

  • Kiekvienas dalyvis gauna dalyvio sertifikatą

2023 05 21 / 10.00 val.
Trukmė: apie 5-6 val.

Aš dievinu ledus. O Jūs? Dievinu aš, mano vaikai, visa šeima. Vanilinius, šokoladinius, karamelinius, su ledų gabaliukais, o karštomis vasaros dienomis – šerbetai..

Na ir, be abejo, viskas būtų labai paprasta, jei nebūtų taip sudėtinga :) Mėgstu kartoti, jog beveik viską konditerijoje galima apskaičiuoti. Ledai – ne išimtis.

Programoje:

  • Ledų rūšių apžvalga

  • Ledų gaminimo aparatų apžvalga

  • Ledų ingredientų analizė

  • Naujų ingredientų, skirtų ledų gaminimui, išsami analizė

  • Ledų formulės sudarymas

  • Demo ledų paruošimas

  • Ledų degustacija

  • Kiekvienas dalyvis gauna teorinę dalomąją medžiagą

  • Kiekvienas dalyvis gauna dalyvio sertifikatą

Kainos:

  • Vienas bet kuris susitikimas: 75 EUR

  • Registruojantis į visus tris susitikimus iš karto: 3x70 EUR

VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS!

Keksų konstruktorius

Ganašo konstruktorius

Ledų konstruktorius