
Renkamos
naujos grupės


Desertų padengimas ir dekoravimas
Kviečiame prisijungti ir įvaldyti vieną svarbiausių prancūziškų desertų gaminimo etapų!
Sujungėme dvejus mokymus ir sukūrėme didelės apimties pamoką, skirtą tik desertų glazūravimui, desertų padengimui įvairiomis technikomis ir dekoravimui.
Kalbėsime apie skirtingų glazūrų rūšis ir pagaminsime kiekvieną iš jų. Išanalizuosime šių glazūrų sudėtines dalis, jų reikšmę receptūroje. Kalbėsime apie glazūRų laikymą, dažymą, pagaminsime ir aptarsime Gourmet (šokolado pagrindu) glazūrą.
Glazūravimas – ypač svarbi darbo su tortais ir desertais dalis. Deserto išvaizda, kaip ir skonis, turi būti tobuli. Ar norėtumėte išmokti glazūravimo subtilybių, sužinoti, kaip išgauti skirtingus efektus ar padaryti skanią, natūralią glazūrą?
Programoje:
Desertų padengimas:
GLAZŪRA
- veidrodinė glazūra,
- vaisinė glazūra,
- gourmet glazūra,
- neutrali glazūra,
- „leopardo“ efektas,
- trijų spalvų glazūra.VELIŪRAS
Kiekvieną iš pagamintų glazūrų pritaikysime praktiškai, glazūruosime tortus ir pyragaičius, analizuosime glazūrų darbo temperatūras. Išanalizuosime galimas glazūravimo klaidas. Atskirai dengsime keksus Gourmet glazūra, taip pat dengsime desertus atskira technika – veliūru (velvetu).
Mokysimės papuošti savo desertų kūrinius šokoladiniais dekorais, izomaltu ir kitomis technikomis. Antra mokymų dalis – dekoras:
PONAS ŠOKOLADAS
- žiedas,
- karūna,
- plunksna,
- šaka,
- gėlė.IZOMALTAS
- kepamas,
- liejamas.MARSHMALLOW
NAMELAKA
Mokymus veda šefė–konditerė Vaida Beginskienė.
Laikas: kovo 30 d. 17:00 - 22:00 val.
Kaina: 85 EUR
Mokymai demonstraciniai.
Vietų skaičius ribotas



