VASAROS DESERTŲ ONLINE MOKYMAI.

VAIDOS BEGINSKIENĖS GRUPĖ

Mokymų pradžia: liepos 1 d.

Registracijos laikas iki birželio 29 d.

 

Kaina: 65 Eur

 

Vasara įsisiautėjo taip greitai, jog pats laikas paskelbti VASAROS DESERTŲ mokymus!

 

Nepameluosime pasakydami, jog nesugebėjome išsirinkti, kuris desertas iš šios naujos kolekcijos pats skaniausias. Ragavome ir mėgavomės. Tikra vasara kiekviename šaukštelyje. Kiekvienas desertas vienareikšmiškai vertas atsidurti geriausių desertų kolekcijoje!

 

Kas sudaro mokymus?

 

  • Iš anksto nufilmuotos ir paruoštos videopamokos. Jas žiūrėti galite neribotą laiką.
  • Pdf formato knyga, kurioje patalpinti visų desertų receptai.
  • Vienas LIVE susitikimas ZOOM platformoje, kurio metu aptariami visi desertai ir jų gaminimo ypatumai.
  • WhatsApp bendravimas specialiai sukurtoje grupėje 14 dienų kartu su kuratoriumi ir kitais mokymų dalyviais.

 

Mokymų programa:

 

  • Tortas „Ramunės cheesecake“. Migdolų sable, migdolų ir laimų financier, mėlynių ir braškių compote, cheesecake musas, veidrodinė glazūra, šokoladinis papuošimas, spaudas ant torto.
  • Tortas „Persikai-Yuzu-Avietės“. Migdolų biskvitas Joconde, yuzu cremeux, aviečių compote, persikų kremas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.
  • Tortas „Pistacijos-braškės“. Pistacijų biskvitas Pain de genes, pistacijų cremeux, braškių ir laimo compote, Valhrona Inspiration Strawberry musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.
  • Pyragaičiai „Bergamočiai-ličiai-žemuogės“. Šifono biskvitas, liči ir žemuogių compote, bergamočių musas, štroizelis su liofilizuotomis avietėmis, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.
  • Pyragaičiai „Melionas“. Biskvitas Madlen su rozmarinu, abrikosų compote, melionų musas, Valrhona Inspiration Passionfruit Namelaka, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.
  • Pyragaitis „Pina-Colada“. Kokosų Dakuaz, ananasų compote, Pina Colada musas, kokosų Namelaka, šokoladiniai papuošimai.

 

Kodėl Jums gali reikėti šių mokymų?

Nes sukūrėme ypatingai skanius desertus.
Nes kiekvienam iš jų priderinome savitą stilių.
Nes labai daug dirbome su skonių deriniais.
Nes kiekvienam desertui paruošėme šokoladinį dekorą.
Nes visus gaminimo niuansus išsamiai parodėme mūsų videopamokose.
Nes pdf receptūrų knygos yra nuoseklios, išsamios ir skaniai gražios.
Nes mėgautis video ir pdf medžiaga galite neribotai.
Nes mes VISUOMET siūlome SKANIUS desertus, GERUS mokymus ir NUOŠIRDŲ IR PROFESIONALŲ bendravimą.

 

Ir nepamirškite, praėjus registracijai skirtam laikui – „karieta vėl pavirs moliūgu“ ;) ir prisijungti prie mokymų nebus galimybės.

 

Labai lauksime visų!

 

Kuratorė Vaida Beginskienė.