VASAROS DESERTŲ MOKYMAI

SU JEKATERINA ZVONKUVIENE

 

VIETŲ NĖRA

Data: 
2019 06 29 - 2019 06 30

 

Laikas:

nuo 10:00

 

Kaina: 
125 EUR

 

Teems, kas domisi ir gyvena konditerijos pasaulyje, vardas Jekaterina Zvonkuviene labai gerai žinomas. Jos darbai – aukščiausio lygio konditerijos kūriniai. Jos požiūris į konditeriją, jos begalinė aistra darbui, jos darbštumas ir atsidavimas darbui – visa tai atsispindi jos kuriamuose desertuose.

 

Mums teko laimė draugauti su Jekaterina, o dar didesnė laimė – Jekaterina Zvonkuviene atvyksta pas mus su vasaros desertų programa!

 

Tiesiog draudžiama praleisti šią progą – susipažinti, stebėti, kaip dirba profesionalus, visą meilę, gyvenimą ir tikslus atiduodantis mėgstamam darbui – konditerijai.

 

Programa:

 

  • Tortas Braškės-bazilikas-laimas:

Migdolinis biskvitas su braškėmis

Laimo ir baziliko kremas

Braškių confit

Braškių putėsiai

  • Saint-Honore

Trapi tešla

Plikyta tešla Pâte à Choux

Krakelinas Craquelin

Braškiu confit

Braškių compote

Braškių kremas

Žalias pesto padažas

  • Pavlova su braškėmis ir pasiflorais

Morengas

Pasiflorų confit

Maskarponės kremas

  • Aviečių tartaletė ir tartas (tartaletės puoštos avietėmis, tartas – glazūruotas ir puoštas kremu ir avietėmis)

Trapi tešla su kardamonu

Lazdynų ir migdolų franžipanas keptas su aviečių puselėmis

Aviečių confit

Aviečių maskarponės kremas

  • Choux su avietėmis ir pistacijomis

Plikyta tesla Pâte à Choux

Krakelinas Craquelin

Aviečių confit

Pistacijų kremas

Pistacijų praline pasta

  • Žemuogiu vyniotinis

Plikytas biskvitas

Vanilės plaktas ganašas

Žemuogių confit

  • Frasier

Migdolų biskvitas

Braškių confit

Kremas mousslin

Papuošimui (liofilizuotų braškių milteliai, šviežios braškės, maskarponės kremas)

  • Tartaletė su avietėmis, yuzu ir peletrūnu

Trapi lazdynų riešutų tešla

Peletrūnų kremas

Aviečių džemas

Šviežios avietės

  • Uogų pyragaitis dviem

Traškus aviečių pagrindas

Maskarponės kremas

Yuzu plaktas ganašas

Braškių kremas

Braškių confit

  • Aviečių, pistacijų ir morengos pyragaitis

Lazdynų riešutų crumble

 Pistacijų kremas

Aviečių confit

Aviečių padažas

Morenginis kupolas

 

Mokymus veda Jekaterina Zvonkuviene.