VAIDOS BEGINSKIENĖS GRUPĖ

VIETŲ NĖRA!

 

Kaina: 110 Eur/mėn. (kurso kaina 1 100 Eur)

Pirmiesiems 6 užsiregistravusiems - 100  Eur/mėn. (kurso kaina 1 000 Eur)

 

Baker street siūlo naująją dešimties mėnesių mokymo programą tiems, kas rimtai domisi konditerija, dega aistra ir svajoja tapti konditeriais!

 

Kam skirta ši programa?

 

Pradedantiesiems, kurie tik pradeda domėtis konditerija ir nori rimtai pasinerti į šį pasaulį.
Mėgėjams, kurie nuolat kepa ir gamina, tačiau nori savo kepinius ir desertus iškelti į naują lygį.
Pažengusiems kepėjams, kurie siekia pagilinti savo žinias ir papildyti savo turimų žinių ir receptų bazę.

 

Kodėl dešimt mėnesių?

 

Visos temos yra suskaidytos mėnesiais. Kiekvieną mėnesį studentams atsidaro naujas mokymų “blokas” ir visą mėnesį analizuojama konkreti tema. Šios temos giliam įsisavinimui studentas turės: teorinę medžiagą ir receptūras, video pamokas, susitikimus online bei vertinamus namų darbus.

 

Kaip vyksta mokymai?

 

Mokymus sudaro:

Nufilmuotos online pamokos, kurias studentas ras prisijungęs prie savo asmeninės paskyros. Šios pamokos išlieka studentui visam gyvenimui.
Susitikimai online visa grupe kiekvieną savaitę, kurių metu bus papildomai aptariama nagrinėjama savaitės tema, kylantys klausimai, aptariamos teorines žinios.
PDF medžiaga, kurioje sudėtos tiek teorinės-bazinės žinios ir informacija, tiek visų gaminių receptūros. Šiuos failus kiekvienas studentas turės galimybę naudoti ir online (kompiuteryje, telefone, planšetėje ir t.t.), ir atsispausdinti.
Namų darbai ir jų patikrinimas / aptarimas / analizė.

 

Kokios temos sudaro šį kursą ir koks mokymosi grafikas?

 

Rugsėjis – prancūziškos (šiuolaikinės) konditerijos pradmenys, glazūravimas ir darbas su šokoladu.
Spalis – darbas su plikyta tešla.
Lapkritis – macarons.
Gruodis – klasikiniai desertai Bakerstreet stiliumi I dalis.
Sausis – darbas su mieline tešla.
Vasaris – tartai ir quiche.
Kovas – klasikiniai desertai Bakerstreet stiliumi II dalis.
Balandis – keksai ir šiuolaikiniai sausainiai.
Gegužė – cheesecake asorti.
Birželis – mini desertai.

 

Ką aš mokėsiu pabaigęs šį kursą?

 

Šiam kursui pasibaigus studentas mokės gaminti tiek šiuolaikinius, tiek klasikinius desertus. Kiekvienas mokinys galės paruošti desertus tiek didelėms šventėms, tiek kasdieniam šeimos stalui. Studentai galės savarankiškai ruošti desertų stalą, kuriame būtų platus asortimentas įvairių desertų. Ir, svarbiausia, visa tai gebės daryti turėdamas stiprią teorinių ir pamatinių žinių bazę, kuri leis jam tolimesniame konditeriniame gyvenime kurti savo desertus.

 

Kokie papildomi privalumai ir “bonusai”?

 

Kiekvienas ilgojo kurso studentas gauna 10 proc. nuolaidą įsigyti reikiamas žaliavas, priemones ir įrankius Bakerstreet parduotuvėje. Nuolaida galioja kurso laikotarpiu.
Visi studentai gaus papildomai filmuotą kursą “1001 sluoksnis”.
Visi studentai gaus papildomą galimybę peržiūrėti online Laurent Moreno kursą.
Kiekvienas studentas gaus Kurso užbaigimo diplomą.
Geriausi mokiniai gaus stipendijas!

 

FAQ

 

Ar man tikrai užteks dėmesio tokioje online mokykloje?

 

Renkamos grupės maksimaliai iki 13 žmonių. Kiekviena grupė turės savo laiką online susitikimams ir bendravimui su mokytoju. Kiekviena grupė turės savo atskirą bendravimo kambarį. Kiekvienai grupei bus skiriamas individualus laikas, kuris skiriamas jai ir tik jai. Be to, kiekvienas grupės studentas turės galimybę kreiptis į mokytoją gaminimo metu kylančiais klausimais bei į grupės kolegas palaikymui ir patarimui.

 

Ar aš turiu sumokėti visą sumą už mokymus iš karto?

 

Tikrai ne! Su kiekvienu studentu pasirašome mokymų sutartį ir, vadovaujantis šia sutartimi, mokėjimai už mokslus turės būti vykdomi kas mėnesį, išskaidant visą mokymų sumą į dešimt mėnesių.

 

Ar daug teorinės medžiagos aš gausiu? Ar visus receptus man išduos?

 

Kiekvienas studentas gaus daugiau nei 300 psl. medžiagos, kurioje bus sutalpinta teorinė bazinė informacija bei VISI per dešimt mėnesių gaminami receptai.

 

Ar ilgai galėsiu naudotis video bei pdf medžiaga?

 

Visą gyvenimą! Teorinę medžiagą ir receptus kiekvienas studentas turės galimybę atsispausdinti pagal pageidavimą. Video medžiaga bus nuolat prieinama studento asmeninėje paskyroje tinklapyje.