TONI RODRIGUEZ

DESERTAI "VEGAN"


Data: 

2018.10.06 - 2018.10.07

 

Laikas: 9:00 - 18:00
 

Kaina:  350 EUR

 

Veganiškas prancūziško stiliaus tortas, veganiškoji brioche bandelė, o gal veganiškasis karalius – macarons? Tikrai taip! Visi šie desertai ir kepiniai gali būti ne tik veganiški, bet ir tikrai labai skanūs! Mes tai įrodysim kartu su talentinguoju Ispanijos šefu – Toni Rodriguez.

 

Toni Rodriguez – saldus (o ir ne tik!) veganų atradimas! Šefas-veganas, 2006 metais Barselonoje atidaręs veganišką konditerijos krautuvėlę “Lujuria Vegana”. Šefas-konsultantas, dirbantis įvairiuose Italijos ir Ispanijos restoranuose.

 

Toni – eilės veganiškų kulinarinių knygų autorius: “Delicias Veganas”, “Cupcakes veganos”, “La mas exquisitas hamburguesas del chef Toni Rodriguez”, “Cocina vegana en Familia”.

 

Šiuo metu Toni dirba naujai įkurtoje savo mokykloje “Toni Rodriguez Academy”.

 

Toni Rodriguez atkeliauja ir į Lietuvą su labai skania veganiškų desertų dviejų dienų programa:

 

TORTAI:

  • Lazdyno riešutų ir pasiflorų tortas: lazdyno riešutų biskvitas, lazdyno riešutų traškutis, lazdyno riešutų musas ir gianduja glazūra.
  • Braškių, burokėlių ir vanilės tortas: braškių biskvitas, braškių ir burokėlių įdaras, vanilinis musas ir braškių glazūra.
  • Pistacijų ir aviečių tortas: pistacijų biskvitas Dakuaz, pistacijų cremex, aviečių įdaras
  • “My lovely chocolate tart” šokoladinė tarta: tartos pagrindo tešla, šokoladinis biskvitas, 70% šokolado cremeux, musas ir glazūra.

 

VIENNOISERIE:

  • Cinamono ir graikinių riešutų suktos bandelės: apelsinų brioche, cinamono ir graikinių riešutų kremas, apelsinų glajus.
  • Gianduja brioche bandelės: vanilinė brioche, gianduja traškutis, gianduja konditerinis kremas.

 

KTI KEPINIAI:

  • Mėlynių muffins su trupiniais.
  • Lazdyno riešutų ir juodojo šokolado “chewy” sausainiai.
  • Laimo, imbiero ir baltojo šokolado macarons.

 

Vietų skaičius ribotas.