TOBULI DESERTAI

GARSIAUSIŲ PASAULIO KONDITERIŲ RECEPTAI

PAPILDOMA PAMOKA

Data: 2020 09 24 - 2020 09 26

 

Laikas:

09 24-25 nuo 18.00

09 26 nuo 10.00

 

VIETŲ KOL KAS NEBĖRA!

 

Kaina: 
90 Eur

 

 

Mokymai demonstraciniai.

 

Sukaupę nemažą ir įdomią patirtį per paskutinius metus, pamanėme, jog norėtume dalele šios patirties pasidalinti ir su jumis!

 

Baker street aplankė nemažai nuostabių šefų-konditerių, kurie dosniai dalinosi savo žiniomis ir mūsų akyse kūrė nuostabius desertus. Atrinkome kelis šefų desertus, kurių gaminimo ypatumais ir skoniais norime pasidalinti ir su jumis!

 

Mokymų programa:

 

- Tortas “Symphonie” (autorius David Bonet). Lazdyno riešutų štroizelis, biskvitas su laimu, braškių compote, musas su Philadelphia sūriu, veidrodinė glazūra.

 

- Tortas “Pistacijos, braškės, ličiai” (autorius Hans Ovando). Pistacijų biskvitas, traškus sluoksnis su pistacijomis, braškių ir liči želė, sūrio kremas, pistacijų ir džianduja musas, pistacijų glazūra.

 

- Tortas “Obrion” (autorius Robin Hoedjes). Kavos biskvitas, šokoladinis kavos ganašas, kavos musas, pieniško šokolado glazūra.

 

- Pyragaitis “Alysee” (autorius Laurent Moreno). Biskvitas su aliejumi, juodųjų serbentų konfit, musas su mandarinais, veidrodinė glazūra.

 

 - Tartaletė “Avietė-kokosas” (autorius Polina Kosheleva). Pate Sable, aviečių coulis, aviečių kremas, musas su kokosais.

 

- Verrine "Laimas, kokosai, mango" (autorius Antonio Bachour). Laimo želė, kokosų Panna Cotta, mango cremeux, plaktas kokosų ganašas.

 

Vietų skaičius ribotas!!!

 

Mokymus veda šefė-konditerė Vaida Beginskienė.