TOBULI DESERTAI

GARSIAUSIŲ PASAULIO KONDITERIŲ RECEPTAI

Data: 2020 09 10 - 2020 09 12

 

Laikas:

09 10-11 nuo 18.00

09 12 nuo 10.00

 

Kaina: 
90 Eur

 

VIETŲ KOL KAS NEBĖRA!

 

Mokymai demonstraciniai.

 

Sukaupę nemažą ir įdomią patirtį per paskutinius metus, pamanėme, jog norėtume dalele šios patirties pasidalinti ir su jumis!

 

Baker street aplankė nemažai nuostabių šefų-konditerių, kurie dosniai dalinosi savo žiniomis ir mūsų akyse kūrė nuostabius desertus. Atrinkome kelis šefų desertus, kurių gaminimo ypatumais ir skoniais norime pasidalinti ir su jumis!

 

Mokymų programa:

 

- Tortas “Symphonie” (autorius David Bonet). Lazdyno riešutų štroizelis, biskvitas su laimu, braškių compote, musas su Philadelphia sūriu, veidrodinė glazūra.

 

- Tortas “Pistacijos, braškės, ličiai” (autorius Hans Ovando). Pistacijų biskvitas, traškus sluoksnis su pistacijomis, braškių ir liči želė, sūrio kremas, pistacijų ir džianduja musas, pistacijų glazūra.

 

- Tortas “Obrion” (autorius Robin Hoedjes). Kavos biskvitas, šokoladinis kavos ganašas, kavos musas, pieniško šokolado glazūra.

 

- Pyragaitis “Alysee” (autorius Laurent Moreno). Biskvitas su aliejumi, juodųjų serbentų konfit, musas su mandarinais, veidrodinė glazūra.

 

 - Tartaletė “Avietė-kokosas” (autorius Polina Kosheleva). Pate Sable, aviečių coulis, aviečių kremas, musas su kokosais.

 

- Verrine "Laimas, kokosai, mango" (autorius Antonio Bachour). Laimo želė, kokosų Panna Cotta, mango cremeux, plaktas kokosų ganašas.

 

Vietų skaičius ribotas!!!

 

Mokymus veda šefė-konditerė Vaida Beginskienė.