TARTŲ MOKYMAI.

 

Data: 
2019 04 01 - 2019 04 03

 

Laikas:

nuo 17.20 

 

Kaina: 
75 Eur

 

Trapi tešla – gležna ir švelni, su ja reikia dirbti rūpestingai ir nuosekliai, suvokiant darbo procesą, temperatūras ir kitus ypatumus.

Kviečiame prisijungti prie mokymų grupės ir pagaliau susidraugauti su šiais trapios tešlos stebuklais, artimuosius bei draugus džiuginti skaniausiomis tartomis su kremais, riešutais, uogomis ir vaisiais!


Programoje net šešios skirtingų skonių, įdomių struktūrų tartos:

 

1. Tartaletės Chouqettes „Begaline Vanile“

Vanilinė trapi tešla

Plikytas vanilinis kremas

Ekleriukai su aviečių confit ir perliniu cukrumi

Plaktas maskarponės vanilinis kremas su vanile

 

2. Tartaletės „Riešutai karamelėje“

Migdolų pate sable

Riešutų mix-lazdynas, pistacija, pekanas

Minkšta karamelė su vanile

 

3. Cinamoninė tarta „Avietė“ (by Pierre Herme)

Ypatinga trapi pate sable su virtais tryniais ir cinamonu

Aviečių konfitiuras

 

4. Migdolinės tartaletės „ABRIKOSAS“

 

PATE SABLE kukurūzų krakmolo pagrindu

Užkeptas abrikosų compote

Užkeptas kremas frangipane

 

5.Bretoniška tarta „Kvadratas“

Bretono pate sable

Obuolių compote

Aviečių confit

Vanilinis jogurto musas

Minkšta karamelė su avietėmis ir juodaisiais serbentais

 

6.Quiche-prancuziškas pikantiškas pyragas “PROVANSAS“

Ypatinga trapi tešla kišui

Vištiena, porai, česnakai, čederio suris, prieskonines žolelės, vytintas kumpis

 

 

 

Mokymus veda Valerija Livanova.