ŠVENTINIŲ UŽKANDŽIŲ PUOKŠTĖ.

 

Data: 2020 11 15

 

Laikas:

nuo 10.00 val

          

 

Kaina: 75 EUR
 

Mokymai demonstraciniai-degustaciniai su praktiniais elementais.

 

Norite mokytis iš geriausių? Norite nustebinti savo svečius ir palepinti artimuosius? Atrasti naujus skonius, tekstūras ir aromatus? Kaip iš pažiūros kasdienius ar, atrodo, visiškai pažįstamus produktus paversti tikru kulinarijos perlu? Kartu su šefu Roku Vasiliausku tai bus galima padaryti paprastai ir nuotaikingai.

 

  • Juoda duona, degintų kmynų ir burokėlių „chutney“, ožkos sūris
  • Jautienos kapotinis, kaulų čiulpai, žieminių bulvių traškučiai
  • Lengvai sūdytas upėtakis, raugintų pomidorų vanduo, agurkai
  • Baravykai, kiaušinio trynys, petražolės, brandintas karvės pieno sūris
  • Karamelizuotame svieste skrudintas kopūstas, voveraičių putėsiai, marinuoti svogūnėliai

 

Šefas Rokas Vasiliauskas, University of Derby, Profesional Culinary Arts absolventas, Baltic Nordic Guide pripažintas šefas, Baltic Food Republic, mėsinės "Muu" vadovas

 

Nuotraukos iš asmeninio šefo albumo.