ŠVENTINIAI VASAROS UŽKANDŽIAI

Data: 2019.06.18

 

Laikas:

18:00 - 21:30


Kaina: 
45 Eur

 

 

Artėja didelių švenčių ir ypatingų progų sezonas, todėl vis dar tęsiame vieno kąsnio užkandžius su kulinaru Pauliumi Strasevičiumi. Keletas idėjų, kaip pasigaminti šiuos skanius patiekalus, tinkančius visoms įmanomoms progoms:

 

 

- Šviežio tuno užkandis su gvakamolės kremu (vieno kąsnio).
- Naminis vištienos paštetas su karamelizuotais svogūnais ir spanguolėmis (vieno

  kąsnio).
- Užkandis su šoninės traškučiu, saldžiomis bulvėmis (vieno kąsnio).
- Salotos mini indeliuose su krevetėmis ir medaus padažu (porcijinis).
- Lašišos tartaras tiekiamas mini indeliuose (porcijinis). 


Mokymus veda kulinaras Paulius Strasevičius.