ŠVENČIŲ SŪKURYJE. PRANCŪZIŠKI DESERTAI

Data: 13.12.2017-15.12.2017

 

Laikas:

18:00 - 21:30


Kaina: 
75 Eur 

 

VIETŲ NEBĖRA!

 

 

Prieš pat Kalėdas įsuksime jus į švenčių sūkurį su prancūziška konditerija. Mūsų laukia trys vakarai su puikia programa ir skoniais, pritaikytais artėjančioms šventėms:

 

- Pyragaitis Apelsinas šokolade (kakavinis sable, Li Chu šokolado musas, apelsinų cremeux, šokoladinė veidrodinė glazūra).

- Tortas FERRE (citrinų biskvitas, juodųjų serbentų ir aviečių compote, mandarinų kremas, vanilinis kremas, veidrodinė glazūra, veliūras).

- Tortas Bazilikas-braškė (migdolų sable, biskvitas Džokonda, braškių-baziliko confit, kreminio sūrio musas, veidrodinė glazūra).

- Tartaletė Tango (migdolinė pate sable, mango želė, pieniško šokolado ir pasiflorų creme, mango musas su liofilizuotais mango gabaliukais).

- Macarons Spalvotas karnavalas su Caipirinha ganache.

 

Kiekvienas mokymų dalyvis gauna: receptus, technologinių procesų aprašymus, dalyvio sertifikatą.

 

Mokymus veda konditerė Vaida Beginskienė.