ŠIUOLAIKINIŲ DESERTŲ KOLEKCIJA.

SU NINA TARASOVA.


Data: 
2020.03.20 - 2020.03.22

 

Laikas: 9:00 - 17:00
 

Kaina:  380 EUR iki 2019.12.01

420 EUR 

 


Į Baker Street studiją sugrįžta žavinga ir charizmatiška šefė-konditerė Nina Tarasova su išskirtine šiuolaikinių desertų programa.


Mėgstanti eksperimentuoti su šokoladu, macarons ir karamele... Ją įkvepia viskas: oras, gėlės, indai, architektūra... Ji nukeliavo po visą pasaulį su savo desertų programomis. Visose šalyse pilnos auditorijos jos sekėjų ir gerbėjų. Jos išskirtiniai desertai žavi savo rafinuotumu, spalvų gama, detalėmis. Šios meistrės darbai turi savo ypatingą stilių ir yra jos vizitė kortelė.

 

Baigusi mokslus Ecole Nationale Superieure de la Patisserie, Ecole Gastronomique Bellouet Paris, Ecole Ferrandi Paris, School of Alain Ducasse Paris, The School of Gaston, Nina Tarasova išleido savo knygą, kurios tiražas buvo kartojamas, kad patenkinti visų konditerinių žinių išalkusių gerbėjų, keliauja aplink pasaulį bei šiuo metu įgyvendina dar vieną savo svajonę – dirba šefe-konditere Sankt-Peterburgo restorane.

 

Nina Tarasova pristato visiškai naują programą: nauji desertai, skoniai, technikos.

 

 

Programa:

  • Tortas "Kokosas, mango ir šokoladas". Kokosų traškutis, kokosų biskvitas, kokosų musas, mango musas, šokoladinis musas.
  • Tortas "Šokoladinis espresso". Lazdyno riešutų trapi tešla, lazdyno riešutų biskvitas, pakepintas ganašas, kavos musas, kavos laktas ganašas su pienišku šokoladu Caramel Lactee Cacao Barry, kavos glazūra.
  • Tortas "Enyž". Crumble su kokosų sviestu, Sacher biskvitas, trupiniai, aviečių confi, šokoladinis kremas, pieniško šokolado musas.
  • Pyragaitis "Baba au rhum". Trapi tešla, brioche, karamelinis-apelsinų sirupas su Cointreu, cukatai, raudonų apelsinų musas su karamele ir Cointreu.
  • Pyragaitis "Jogurtas ir braškė. Jogurtinis biskvitas, braškių traškutis, braškių confi, braškių kremas, Jogurtinis musas, vaisinė glazūra.
  • Pyragtaitos " Sniego braškė". Uogų biskvitas, žėlė su balzamiko actu ir braškėm, lengvas braškių kremas, migdolų musas, braškių žėlė.
  • Pyragaitis "Snikersas". Šokoladinis-žemės riešutų biskvitas, traškutis, žemės riešutų creme-brulie, minkšta sūdyta karamelė, šokoladinis-karamelinis musas, plaktas žemės riešutų  ganašas, Gurme glazūra su Lactеe Caramel Cacao Barry.
  • Pyragaitis "Šokoladas, karamelė, Bailey". Šokoladinis biskvitas be miltų, kartaus šokolado kremas, karamelinė kremas, musas su Bailey.
  • "Lenkiška brioche". Trapi tešla, plikytas kremas, brioche, citrusinių cukatų sirupas su citrusiniu likeriu, cukatai, itališka morenga.
  • Tartaletės "Lizdas". Migdolinė trapi tešla su Muskavado, medaus kremas su karamelizuotu baltu šokoladu, plikyta tešla su dvispalviais trupiniais, ramunėlių plaktas ganašas, šokoladinis dekoras.
  • Šokoladinis keksas su karamelizuotais bananais.