VASAROS POLĖKIS.

Data: 2018.07.21-2018.07.22

 

Laikas:

10:00 - 14:00


Kaina: 
TIK 50 EUR

 

 

Taip senai jums žadėjau ir PAGALIAU! Lengvi, vasariški desertai. Lengvai ir greitai pagaminami. Sužavės net pačius išlepusius svečius. Didžioji karaliene - Pavlova, klasikinis preciziškas Creme Brulee, skanusis vaikų džiaugsmas - vasaros vyniotinis ir desertas dviem - Cheesecake!

 

Programa:

  • Pavlova su pasiflorais ir avietėmis
  • Creme brulee su baileys likeriu
  • Vasaros vyniotinis su lengvu sviestiniu kremu
  • Cheesecake su žemuogėmis

 

 

Jūs išmoksite ir sužinosite:

  • skirtingas morengos rūšis ir jų gaminimo ypatumus;
  • kaip iškepti morengą, kad jis nesuskiltų ir nepakeistų spalvos;
  • kaip pagaminti creme brulee, kas yra “kepimas garuose” bei kokį temperatūros režimą orkaitėje būtina pasirinkti ir kodėl;
  • išmoksite kepti labiausiai vyniotiniams tinkantį biskvitą, gaminti lengvą sviestinį-kreminio sūrio kremą – kaip išvengti gumuliukų, kokia tikroji sviestinio kremo spalva ir kaip jį naudoti;
  • aptarsime skirtingas cheesecake rūšis, skirtingų sūrių panaudojimą cheesecake gamyboje. Netradiciniu būdu iškepsime cheesecake.