SALDAINIŲ ARCHITEKTAI

ONLINE MOKYMAI

Kainos:

 

Modulis 1: 2x130 EUR 

Modulis 2: 130 EUR 

Modulis 1+2: 3x120 EUR

Modulis 1+3: 3 x 100 EUR

Modulis 2+3: 2 x 90 EUR

Modulis 1+2+3: 3 x 130 EUR (perkant visus tris modulius, Modulis Nr 3 – dovana Jums)

 

 

Aš tiksliai žinau, kaip pildosi svajonės! Iš pradžių jos pasidengia plonu spalvoto kakavos sviesto sluoksniu, tuomet užsipildo skaniausiu šokoladu ir galiausiai prisipildo skaniausiais įdarais. 

 

Ir... lengvas „trakšt“.. jau skanaujame skaniausią svajonės kąsnelį. Toks švelnus. Gerai juntamo skonio. O tas plonytis šokoladinis korpusas tirpsta burnoje... Kokius įdarus mėgstate? Su rūgštele? Karamelė? O gal skanųjį riešutinį?... Derinių begalės. Tekstūros.. Svarbios tekstūros! Jų dėka skonių derinys atsiskleidžia ypatingai ir ilgam išlieka maloniu

prisiminimu...

 

Kviečiu kartu su manimi pasileisti į šią išsvajotą kelionę!

 

Modulis 1:

 

Korpusiniai saldainiai.

 

Pradžia: 2022.01.31

Trukmė: 7 savaitės

 

Kokius saldainius mes vadiname korpusiniais? Teisingai, tuos, kurie turi „korpusą“. O kaip sukurti šį korpusą? Teisingai, polikarbonatinėse formose. Matote, Jūs jau daug ką žinote. Bet būtų labai paprasta, jei viskas būtų taip paprasta. Kaip ir visose konditerijos (ir ne tik) srityse, pirma, ką mes turime išmokti – darbo taisykles. O jų daug. Labai. Ir tik išmokę taisykles mes įgyjame teisę jas laužyti ir kurti savąsias.

 

Septynios savaitės darbo su saldainiais!

  • Išanalizuosime, kokių įrankių ir priemonių reikia tam, kad dirbti su korpusiniais saldainiais. Pateiksime rekomendacijas, nuo ko pradėti ir ko reikia pradedančiajam.
  • Išmoksime septynias temas skirtingų padengimų technikų, kurių dėka sukursime net 20 skirtingų dizainų.
  • Išmoksime skaityti ir analizuoti šokoladą.
  • Paruošime dvidešimt skirtingų skonių derinių.
  • Sužinosime, kaip teisingai laikyti ir saugoti paruoštus saldainius.
  • Išsamios video pamokos kiekvienam dizainui
  • Išsamios tikslios receptų knygos visiems įdarams

 

Modulis 2:

Dražė ir dengiami saldainiai.

 

Pradžia: 2022.03.21

Trukmė: 4 savaitės

 

Maži, traškūs, su riešutais ir karamele, su vaisiniais ir liofilizuotais įdarais.. Su karameliniu ir

pienišku, su baltu ir vaisiniu, su juodu ir Dulcey šokoladu... dražė saldainiai!

 

Dvi savaitės darbo su dražė saldainiais!

  • Išanalizuosime, kokių įrankių ir priemonių reikia tam, kad pagaminti dražė saldainius.
  • Paruošime keturių skirtingų skonių dražė saldainius.
  • Išanalizuosime, kokių ingredientų reikia dražė saldainiams, kas gali būti dražėsaldainių “viduriuku” ir kaip juos laikyti bei saugoti.

 

Dengiami saldainiai.

 

Rafinuotai paprastai. Genialiai skanūs. Fantastiškai elegantiški. Pjaustomi ir dengiami

saldainiai.

  • Išanalizuosime, kokių įrankių ir priemonių reikia tam, kad pagaminti pjaustomus ir dengiamus saldainius.
  • Paruošime keturių skirtingų skonių pjaustomus ir dengiamus saldainius.

 

Modulis 3 (gali būti perkamas tik kartu su kitais moduliais):

 

Ganašo teorija.

  • Kodėl reikia „skaičiuoti“ ganašus?
  • Kaip skaičiuoti ir kurti savo saldainių įdarus?
  • Kokį vaidmenį atlieka skirtingi ingredientai.?
  • Kokių rūšių cukrų naudojame ir kodėl saldainių įdaruose?
  • Kas yra AW skaičius ir kokį vaidmenį jis atlieka?

 

 

Mokymus veda VALERIJA LIVANOVA.