RUDENS VIENO KĄSNIO UŽKANDŽIAI

Data: 2018.10.25

 

Laikas:

17:30 - 21:00


Kaina: 
55 Eur

 

 

Ir vėl atnaujiname vieno kąsnio užkandžius su kulinaru Pauliumi Strasevičiumi. Šį rudenį jis vėl pasiūlys jums keletą idėjų, kaip pasigaminti šį nepamainomą patiekalą, tinkantį visoms įmanomoms progoms.

Programoje:

 

- kepti pomidoriukai su pelėsiniu sūriu ir graikiniais riešutais,

- arbūzo užkandis su brinza sūriu,

- mini lašišos terinas,

- brusketos su karamelizuotais obuoliais ir vištiena,

- juodasis špinatų vyniotinis su serano kumpiu,

- lęšių užtepėlė su keptu šoninės traškučiu.

 


Mokymus veda kulinaras Paulius Strasevičius.