RUDENS UŽKANDŽIAI. MOKYMAI

 

Data: 2020 11 03

 

Laikas:

18:00 - 21:30

 

Kaina 55 Eur

 

 

Mokymai demonstraciniai.

 

Vieno kąsnio elegancija, paprastų ir nesudėtingų ingredientų nuostabi ir dažnai maloniai nustebinanti skonių darna – štai kas yra kulinaro Pauliaus Strasevičiaus vieno kąsnio užkandžiai. 

 

- Bruschetta su burokėlių ir bazilikų kremu, su kapota rūkyta vištiena, keptais   

   pomidoriukais.
- Tuno tartar, tiekiamas ant skrebučio.
- Arbūzų ir mėtų gaspačo, tiekiama indeliuose.
- Sviestinės tešlos pyragėliai su burokėlių kremu ir krevetėmis.

- Šaukšteliuose tiekiamas ožkos sūrio užkandis su karamelizuotomis kriaušėmis ir džiovintais trumais.
 

 

Mokymus veda kulinaras Paulius Strasevičius.