RIMA URBANAVIČIŪTĖ 

DUONOS KEPIMO PASLAPČIŲ ŽINOVĖ

Rimos patirtis didžiulė – du techniniai magistro laipsniai, kepėjos patirtis JAV kepykloje, mokslai ir darbas kepykloje Prancūzijoje, keturi metai duonos kepimo Ūkininkų Sambūriui Klaipėdoje. Rima pasiruošusi savo patirtimi ir žiniomis pasidalinti su mūsų studijos svečiais ir mokiniais.

 "Man duonos kepimas yra aistra, kuri apėmė maždaug prieš dešimt metų. Aistra, kuri užvertė namus miltais, knygomis, nepaliaujamu tyrinėjamu ir mokymusi. Net malūnas šviežiems miltams malti namuose kelia triukšmą. Duona nuvedė ir iki Prancūzijos, kur dirbau nemokamai, kad suprasčiau, kaip teisingai prisijaukinti kvietinę duoną. Dabar norisi sukauptomis žiniomis dalintis su kitais".