SPECIALŪS MOKYMAI RESTORANAMS.

TENDENCIJOS DESERTŲ PASAULYJE

SU DAVID VIDAL.

Data: 
2019.03.16 - 2019.03.17

 

Laikas: 9:00 - 17:00

 

Kaina:   290 EUR iki 01.01.

Vietos rezervacija - 100 EUR.

 

Demonstraciniai mokymai.

 

Džiaugiamės galėdami pirmieji pristatyti talentingojo David Vidal mokymus mūsų Baker Street studijoje. Šefas atvyksta su tobula programa restoranams, bet tinkanti kiekvienam įsimylėjusiam konditeriją.

 

Mums didelė garbė priimti jį mūsų studijoje, o Jums tai fantastinė galimybė pasisemti žinių bei idėjų iš talentingojo šefo.

 

Kiekvienas jo desertas – meno kūrinys. Jo desertai nepalieka abejingų.

Jo kelionė į desertų pasaulį prasidėjo dėdės konditerijos parduotuvėje. Patirties jis semiasi, keliaudamas po pasaulį: Italija, Ispanija, Izraelis ir Švedija.   

 

Pastaruosius metus jis dirba šefu Laholemen viešbutyje. Jis pažįstą virtuvę nuo iki, tačiau šio metu jo aistra DESERTAI.

 

Jis dirbo su pasaulyje žinomu šefu Dabid Bachour, asistavo jam Švedijoje vykusiose mokymuose.

 

Davidas yra Culinary Team West of Sweden narys. Šiais metais jie pelnė sidabro medalį 2018 Culinary World Cup Liuksemburge.

 

Jis nuolat kuria naujus receptus, seka naujas tendencijas, semiasi žinių iš pasaulyje žinomų šefų… ir nuolat stebiną pasaulį savo kūriniais.

 

Šiuose mokymuose Jūs stebėsite kaip žingsnis po žingsnių šefas sukurs net 5 desertus, desertus-komplimentus ir kelis mini-desertus.

Programa:

1. Manjari, Šaltalankiai, Degintas sviestas

- juodo šokolado bavaroise

- šaltalankių šerbetas,

- šaltalankių varškė,

- deginto sviesto pyragas.

 

2. Avietė, Sudachi, Saldymedis, Dulcey

- aviečių musas,

- saldymedžio traškutis,

- Sudachi varškė,

- aviečių ledai,

- dulcey cremeaux.

 

3. Bananai, Pasifloros, Kokosas

- bananų parfait,

- pasiflorų gėlis,

- kokoso traškučiai,

- pieniško šokoladas Panakotta.

 

4. Opalys, Mango, Yuzu

- plaktas opalys ganašas,

- juzu cremeaux

- mango šerbetas

- mango želė.

 

5. Kava, Mascarpone, Lazdyno riešutai

- kavos ledai,

- mascarpone musas,

- pieniško šokolado flexi ganašas,

- kavos morenga.

 

6. Desertai-komplimentai.

 

7. Du mini desertai.

 

 

 

Nepraleiskite galimybės pamatyti kaip kuriami David Vidal desertai.