PRANCŪZIJA II LYGIS

ONLINE MOKYMAI

Data: nuo 2021.09.27

 

 

Prancūziški desertai yra ne tik madingi, bet ir labai skanūs, labai įdomūs ir suteikia laisvę konditerio fantazijai, galimybei išreikšti savo mintis ir idėjas bei perteikti jas nuostabiuose desertuose.

 

Tikiu, jog daugelis iš jūsų jau prisilietėte prie šios nuostabios konditerijos dalies, bet svajojate išmokti daugiau: daugiau skonių, daugiau fantazijos, daugiau kūrybinių galimybių, daugiau žinių ir supratimo apie vykstančius procesus.

 

Jeigu perskaitę šias pastraipas pagalvojote, jog šios mintys yra būtent apie Jus, tuomet kviečiu prisijungti prie naujosios mokymų programos.

 

Kam skirtas šis kursas?

 

- tiems, kas nori ištobulinti savo darbo su prancūziškais desertais įgūdžius

- tiems, kas nori išmokti dirbti su skirtingomis glazūromis ir skirtingais glazūros panaudojimo/užpylimo/derinimo būdais

- tiems, kas nori padidinti savo receptūrų asortimentą

 

 

Ką mes išmoksime šio kurso metu?

 

  • Daug dėmesio skirsime teorijai:

- teorinė dalis apie skirtingų rūšių musus (putėsius) ir kremus (kaip teisingai juos skaičiuoti, kaip - pritaikyti, derinti ir teisingai paruošti, kokius produktus naudoti)
- teorinė dalis apie biskvitus
- teorinė dalis apie skirtingų rūšių stingdančias medžiagas
- teorinė dalis apie glazūras (jų rūšis, gaminimo būdus, eigą, produktus, skirtingą pritaikymą ir klaidas)
- teorinė dalis apie šokoladą

  • Išmoksime rinkti skirtingų rūšių prancūziškus tortus ir pyragaičius. Klasikinis surinkimas. Surinkimas „daugiasluoksnis“.
  • Mokėsime perskaičiuoti receptūras pagal turimas formas.
  • Dengsime desertus skirtingomis glazūromis ir skirtingais būdais
  • Mokinsimės dirbti su aerografu tam, kad sukurti skirtingus efektus ant desertų
  • Dirbsime su šokolado papuošimais. Atskira pamoka bus skirta skulptūrėlės iš šokolado sukūrimui.
  • Išmoksime patys paruošti 2D ir 3D moldus iš silikono
  • Atskirai nagrinėsime vestuvinio prancūziško torto temą

 

Kokiu būdu vyksta mokymai (PAKETAS: MOKYMAI SU KURATORIUMI)?

 

  • Visos pamokos įrašytos kaip video medžiaga, kuri patalpinta mūsų www.baker-online.lt platformoje ir bus prieinama peržiūrai bet kuriuo patogiu laiku
  • Pamokos atsidaro palaipsniui, kad informacijos srautas nebūtų per didelis ir nepatogus mokymuisi
  • Kiekviena pamoka turi užduotis, kurias reikia atlikti. (SVARBU: tai, jog viena ar kita užduotis nebuvo atlikta laiku ar nebuvo atlikta visai neuždaro galimybės mokytis sekančioje pamokoje, pamokos atsidaro nepriklausomai nuo atliktų darbų apimties)
  • Mokinių grupei sukuriama atskira paskyra Whatss up programėlėje, kurio nuolat vyksta bendravimas tarp mokinių ir kuratoriaus visais einamais mokslo proceso klausimais
  • Vieną kartą į savaitę vyksta susitikimas su visa grupe ir kuratoriumi ZOOM mokomojoje platformoje. Susitikimai vyksta vakarais, kurso pradžioje nustatytą dieną (diena ir laikas nesikeičia ir išlieka tas pats visą mokymosi laikotarpį). Šių susitikimų metu aptariama: teorinė dalis, nauja pamoka bei aptariami atlikti namų darbai praeitos užduotis. Video įrašai yra išsaugomi tam, kad mokiniai, kurie negalėjo prisijungti numatytu laiku galėtų peržiūrėti įrašą bet kuriuo patogiu laiku.
  • Visų desertų receptūros ir teorinė medžiaga talpinama svetainė www.baker-online.lt ir ją galima atsisiųsti, atsispausdinti ir išsisaugoti.

 

 

Kurso pradžia: 2021 m. rugsėjo 27 d.

 

Kurso trumė: 3 mėn.

 

Kurso kaina: 130 eur/per mėnesį (mokėjimai vyksta kartą į mėnesį arba galima sumokėti visą sumą iš karto – kaip patogiau)

 

Kurso pabaigoje kiekvienas mokinys atlieka baigiamąją užduotį ir gauna sertifikatą.

 

Kokiu būdu vyksta mokymai (PAKETAS: MOKAUSI SAVARANKIŠKAI)?

 

  • Visos pamokos įrašytos kaip video medžiaga, kuri patalpinta mūsų www.baker-online.lt platformoje ir bus prieinama peržiūrai bet kuriuo patogiu laiku
  • Pamokos atsidaro palaipsniui, kad informacijos srautas nebūtų per didelis ir nepatogus mokymuisi
  • Kiekviena pamoka turi užduotis, kurias jus galite atlikti tam, kad geriau įsisavinti pateiktą medžiagą.
  • Visų desertų receptūros ir teorinė medžiaga talpinama svetainė www.baker-online.lt ir ją galima atsisiųsti, atsispausdinti ir išsisaugoti.
  • Vieną kartą per mėnesį vyksta susitikimas ZOOM platformoje iš anksto paskirtu laiku tam, kad kuratorius galėtų atsakyti į svarbiausius iškilusius klausimus.

 

 

Kurso pradžia: 2021 m. rugsėjo 27 d.

 

Kurso trukmė: 3 mėn.

 

Kurso kaina: 110 eur/per mėnesį (mokėjimai vyksta kartą į mėnesį arba galima sumokėti visą sumą iš karto – kaip patogiau)

 

Kurso pabaigoje kiekvienas mokinys gauna sertifikatą.

 

*Būtinai pasirinkite opciją registracijos metu. 

 

Mokymus veda VALERIJA LIVANOVA.