PRAKTINIAI TORTŲ KŪRIMO IR DARBO SU ŠOKOLADU MOKYMAI.

Data: 

09.02.2018 - 11.02.2018

Kaina: 
530 eur

*registracijos metu ir vietos rezervacijos patvirtinimui būtina sumokėti tik 40 proc mokymų kainos

 

Vietų skaičius: iki 12 dalyvių.

 

Nepakartojami Veronikos Belovos ir Andrejaus Dubovik kūriniai! Jų auksiniai šokolado "tvistai" pakerėjo ir sužavėjo pusę pasaulio. Šimtai.. tūkstančiai konditerių profesionalų ir megėjų svajojo sužinoti tokių papuošimų paslaptis.

O mes laimingi, galėdami pristatyti Jums jau antrus PRAKTINIUS mokymus kartu su Veronika ir Andrej mūsų studijoje jau vasario mėnesį!
PROGRAMA:
1 diena (individualaus torto surinkimas):
- darbas su paruoštais biskvitais
- kremo gaminimas
- individualaus torto surinkimas
- aukšto torto surinkimo taisyklės
- torto lyginimas
- darbas su kremu ir tekstūromis
- šokolado ir šokolado temperavimo teorija
- šokoladinio dekoro savarankiškas paruošimas
- tematiniai (rudens) šokoladinio dekoro elementai
- ypatingųjų “tvistų” gaminimas
- darbas su polikarbonatinėmis formomis
- torto dekoravimas rudens tematika

2 diena (korpusiniai saldainiai):
- teorinės žinios apie kakavos sviesto temperavimą, darbu su polikarbonatinėmis formomis, aerografu ir kitais prof.įrankiais
- kakavos sviesto dažymas, darbas su kakavos sviestu
- 100% savarankiškas darbas su savo saldainių forma
- šokolado temperavimas
- šokoladinio korpuso gaminimas
- saldainių įdarų gaminimas (laimasžtonka, džianduja, dž.slyvos-vynas, bananas-pasiflorai)
- saldainių pildymas įdarais
- saldainių užbaigimas

3 diena (daugiaaukštis tortas):
- darbas su spec.aukštais ir paruoštais biskvitais
- naujo kremo gaminimas
- pagrindiniai daugiaaukščio torto surinkimo principai, darbas su padėklais ir laikikliais
- naujų šokolado elementų tortui paruošimas
- veliūras
- dekoravimas
- prezentacija