PRAKTINIAI SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS MOKYMAI

SU DANIEL COMMON "PRANCŪZIŠKA KEPYKLĖLĖ"

Vietų nėra!!!

Data: 2020 10 18

 

 

Laikas: 

nuo 10:00

 

Kaina: 65 EUR
 

 

Sluoksniuota tešla jums kėlė baimę? Seniai svajojote, bet vis buvo nedrąsu? Patyręs meistras pasidalins su jumis klasikinių prancūzų kepinių paslaptimis. Kiekvienas dalyvis turės galimybę pasigaminti tikrąją sluoksniuotą tešlą, sužinos, kaip iškepti garsųjį seserų Tatin pyragą, skaičiuos sluoksnius 1000-lapyje - Mille Feuille, gardžiuosis feulettine su mėsa ir galės pasiruošti šventiniam laikotarpiui su įžymiuoju Trijų karalių pyragu.

Kepame:

  • Tart Tatin su karamelizuotais svogūnais ir ožkų sūriu
  • Feulletine su mėsa
  • Galette de Rois
  • Mille Feulle

Daniel Common kepinių galėjote ragauti "Stiklių", "Esperanza Resort" ir "Kempinski" viešbučio restoranuose, daugelį Lietuvos konditerių  Daniel mokė konditerijos meno.