PRAKTINIAI PRANCŪZIŠKŲ DESERTŲ MOKYMAI.

 

 

Data: 06.14-06.15

Laikas:

06.14 – nuo 18.00 val

06.15 – nuo 10.00 val

 

 

Kaina: 85 eur

 

Mokymai praktiniai.

 

 

Teorija yra gerai, bet praktika sudėlioja viską į savo vietas ir užtvirtina. Šie mokymai yra puiki proga išbandyti savo jėgas prancūziškoje konditerijoje praktiškai.

 

Programa:

  • Confit ar compote gaminimas.
  • Biskvitas.
  • Sužinosime kas yra Crème anglaise ir bavariškas musas (paskanintas šokoladu, riešutų pasta ar vaisių tyre).
  • Prancūziško torto surinkimo taisyklės.
  • Glazūravimas.
  • Darbas su šokoladu net namų sąlygomis ir šokolado papuošimų kūrimas: kaspinas ir šokolado juosta.

 

Mokymų pabaigoje kiekvienas/a išsinešite po savo tortą, kuris tikrai pradžiugins mamą.

 

Kiekvienas mokymų dalyvis gauna: receptus, technologinių procesų aprašymus, dalyvio sertifikatą ir tortą!

 

Vietų skaičius ribotas!!!

 

Mokymus veda konnditerė Eglė.