PRAKTINIAI PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS MOKYMAI

 

 

Data:

2020 11 12 - 2020 11 13

 

 

Laikas:

18:00 - 22:00

 

 

Kaina: 115 Eur

 

Mokymai praktiniai.

 

Atnaujinti praktniai Prancūziškų desertų mokymai. 

Teorija yra gerai, bet praktika sudėlioja viską į savo vietas ir užtvirtina. Šie mokymai yra puiki proga išbandyti savo jėgas prancūziškoje konditerijoje praktiškai.

 

Programa:

  • Confit ar compote gaminimas.
  • Biskvitas.
  • Sužinosime kas yra crème anglaise ir bavariškas musas (paskanintas šokoladu, riešutų pasta ar vaisių tyre).
  • Prancūziško torto surinkimo taisyklės.
  • Glazūravimas.
  • Darbas su šokoladu net namų sąlygomis ir šokolado gėlės kūrimas.

 

Mokymų pabaigoje kiekvienas/a išsinešite po savo tortą.

 

Kiekvienas mokymų dalyvis gauna: receptus, technologinių procesų aprašymus, dalyvio sertifikatą ir tortą!

 

Vietų skaičius ribotas!!!

 

Mokymus veda šefė - konditerė Vaida Beginskienė.