PRAKTINIAI NAPOLEONO KEPIMO MOKYMAI


Data: 
2019 04 06

 

Laikas:

10:00 - 17:00

Kaina: 

70 Eur

 

 

Pavasaris taip pat turi savo švenčių ir dar, kol nėra karšta, norisi „rimtų“ tortų:) Tai puiki proga išmokti pasigaminti ir skanauti „Napoleoną“. Jo „broliai ir pusbroliai“ sutinkami skirtingų šalių virtuvėse, kurių kiekviena priduoda jam savito šarmo ir ypatumo.

Vadovaujamės šių metų konditerijos tendencijomis ir puoselėjame ir išaukštiname nemirštančią klasiką!

Praktinių „Napoleono“ kepimo mokymų metu jūs išmoksite:
- pasiruošti kapotą tešlą „Napoleono“ torto lakštams,
- išmoksite išsikočioti ir išsikepti lakštus,
- sužinosite ir išmoksite kaip išvirti skanų ir subalansuotą klasikinį sviestinį –plikytą kremą „Napoleono“ tortui,

-išmoksite pasigaminti citrinų cremiu ir spanguolių–aviečių confit - tai bus naujoviška klasikinio „Napoleono“ interpretacija,
- kiekvienas surinksite savo tortą.

Mokymų metu kiekvienas tiesiogiai dalyvaus gaminimo procese.

Mokymai praktiniai, todėl vietų skaičius į mokymus yra ribotas!

 

Mokymus veda  šefė – konditerė Vaida Beginskienė.