HANS OVANDO

PRAKTINIAI KONDITERIJOS MOKYMAI

"ŠIUOLAIKINIAI DESERTAI"


Data: 
2018.11.30 - 2018.12.02

 

Laikas: 9:00 - 17:00

 

Kaina:  460 eur

 

Mokymai, BE ABEJO, praktiniai.

 

Pas mus vėl sugrįžta charizmatiškasis HANS OVANDO su nepaprastai įdomiais PRAKTINIAIS mokymais!
We are happy to announce that Hans Ovando Pastry Chef is coming back to our studio with very interesting practical course!

 

Programa:

Kolekcija desertų “saldžiai ir sūriai”

  • Natūralios pistacijos ir avietės (be laktozės)
  • Pistacijų vandens pagrindu paruoštas musas, aviečių kremas ir šviežių aviečių želė, sūriu pistacijų traškutis.
  • Edam sūrio tortas, slyvų ir obuolių želė walnuts crumble sponge.
  • Austral okeano jūros gerybių tarta.  Sūri sable tešla su sūriu ir spirulina, krevečių ir jūros žalumynų kremas, salotos
  • Sūrus tortas Apelsininė Antis. Švelnus biskvitas su emmental sūriu, traškutis su prieskoniais, antis su apelsinais confit ir lengvas foie grass kremas.

Šokoladas ir saldainiai

  • Svarbiausios žinios saldainių gamyboje.
  • Receptų kūrimas ir skaičiavimas.
  • Saldainiai, ganašai ir įdarai:
  1. Cheesecake, traškutis ir avietės.
  2. Abrikosų zacher.
  3. Obuoliai ir cinamonas.
  4. Pipirai, pomidorai ir šokoladas.

 

I Tešla su fermentacijos (kildinimo) stadija – Croissant ir Brioche.

  • Svarbiausi ingredientai fermentuotos tešlos sudėtyje.
  • Fermentų ir raugų rūšys.
  • Rūgšties gaminimas, enzimų išskyrimas ir cukraus transformacija.
  • Minkymas, kočiojimas ir formavimas.

 

II Receptų sudarymas sluoksniuotoms tešloms (tokioms kaip croissant), fermentacija ir kepimas.

 

  • Kremai ir įdarai Danish kepiniams.
  • Croissant tešla. Paprasta ir dvispalvė.
  • Sviestinis croissant.
  • Gianduja ir lazdyno riešutų croissant.
  • Graikinių riešutų marcipano croissant.
  • Danish Cheese cake su trupiniais, obuoliais ir braškėmis.
  • Danish su kokosų kremu ir pasiflorais.
  • Danish su kremu ir uogomis.
  • Japanise sneken roll su citrina, imbieru ir sezamais.

 

 

III Skirtingos Brioche rūšys.

  • Brioche su bazilikais, kumpiu, alyvuogėmis ir pomidorais.
  • Kouglof su razinomis, apelsinais ir migdolais.
  • Brioche su baltuoju šokoladu, pistacijomis ir spanguolėmis.
  • Pynės su cream brulee ir kremu Chantilly.

 

 

Mokymus veda šefas Hans Ovando.

 

Vietų skaičius – ribotas!