PRAKTINIAI KONDITERIJOS MOKYMAI

SU HANS OVANDO.


Data: 
2018.06.29-2018.07.01

 

Laikas: 10:00 - 17:00
 

Kaina: 440 eur 

 

Pas mus vėl sugrįžta charizmatiškasis HANS OVANDO su nepaprastai įdomiais PRAKTINIAIS mokymais!
We are happy to announce that Hans Ovando Pastry Chef is coming back to our studio with very interesting practical course!


Programa/ Program:
•Mimosa
Vanilinis musas, vanilinis cremeux, lėtai virtas kriaušių compote, karamelizuotas brioche.
Vanilla Mousse, Vanilla cremeux, pear compote slow Cook and caramelized brioche base.
•Makadamijos riešutai, laimas, karamelė ir kava./Macadamia, lime, caramel and coffee.
Makadamijos riešutų biskvitas, kavos šokolado cremeux, vanilinė karamelė su laimo confit ir makadamijos praline musas.
Macadamia sponge, coffee chocolate cremeux, vanilla caramel with confit lime pure and macadamia praline mousse.
• Braškių - pomidorų sūrpyragis./Strawberry tomato chesecake.
Baziliko sūrio musas, sūrio crumble, braškių balzamiko confiture.
Basil cheese cake mousse, chesse crumble, and strawberry balsamic confiture.
• Naujasis mango citrinų jogurtinis sūrpyragis./New Mango lemon yogurt cheesecake.
Mango, pasiflorų, citrinų želė, jogurto - sūrio musas, parmesan sūrio štroizelis.
Mango, passion fruit, lemon jelly, yogurt cheese mousse, and parmesan streusel. 
• Uogos, bazilikas, pistacijos./Sweet berries, basilic pistachio.
Pistacijų sable, pistacijų riešutų financier, aviečių pistacijų traškutis, uogų ir baziliko compote, pistacijų Namelaka. 
Pistachio sable, pistachio financier, raspberry pistachio crunch, sweet berries and basilic compote, pistachio Namelaka. 
• Mojito citrinų – laimų mėtų pyragas./Mojito Lemon-lime mint pie.
Citrinų ir rudojo cukraus sable, citrinų pyragas su romu, laimų ir mėtų kremas, minkštas laimų biskvitas.
Lemon brown sugar sable, cooking with lemon cake and rhum , cream of lime and mint, and soft lime sponge. 
• Šokoladinis brownie – bananų tartaletė su pekano riešutų crustillant, vanilinė karamelė.
Brownie chocolate banana tartalete, with pecan crustillant and Vainilla caramel.
• Kišas Lorraine./My quiche Lorraine.
Saldusis Alsacienne svogūnas, vyšninių pomidorų confit, jautiena ir Gruyere sūris.
Alsacienne sweet onion, confit cherry tomatoes, beef and Gruyere cheese.
• Kavos ir baileys tiramisu./Tiramisu Café baileys.
Vanilinė karamelė, migdolų biskvitas, karamelinis lengvas kremas, plaktas maskarponės ir kakavos ganašas.
Caramel vanilla , almond sponge, caramel ligth cream , mascarpone wipped ganache and cacao.
• Kelioninis keksas pušų medus ir citrina./Travel Cake Pine seed honey & lemon.
Pušų biskvitas, citrinų medaus džemas ir balto šokolado citrinų couverture.
Pine seed sponge, lemon honey jam and white lemon chocolate couverture. 
• Žaliosios arbatos pyragas su pistacijų sviestiniu kremu, abrikosų, citrinų vaniliniu confiture.
Cake apricot green tea. Green tea cake, pistachio buttercream and apricot lemon vanilla confiture.
• Tarta tatin./Tarte tatin.
Rozmarinas, karamelizuoti lazdyno riešutai, crumble, vanilinė grietinėlė.
Rosmary , caramelized hazelnut and crumble with vainilla sour cream.

 

Mokymus veda šefas Hans Ovando.