PRADŽIAMOKSLIS. II KLASĖ. GLAZŪRA. VELIŪRAS

Data: 
2019 01 15

 

Laikas:

18:00 - 21:30


Kaina: 
55 Eur

 

Glazūravimas - ypatingai svarbi darbo su tortais ir desertais dalis. Deserto išvaizda, kaip ir skonis turi būti tobula. Ar norėtumėte išmokti glazūravimo subtilybių, sužinoti, kaip išgauti skirtingus efektus ar padaryti skanią, natūralią glazūrą?

Kviečiame prisijungti ir įvaldyti vieną svarbiausiu prancūziškų desertų gaminimo etapą!

Мokymai skirti išimtinai desertų glazūravimui ir padengimui įvairiomis technikomis.

Mokymuose  kalbėsime apie skirtingų glazūrų rūšis: vaisinė, veidrodinė. Pagaminsime kiekvieną iš šių rūšių. Išanalizuosime šių glazūrų sudėtines dalis, jų reikšmę receptūroje.
Kalbėsime apie glazūrų laikymą, dažymą. Atskirai pagaminsime ir aptarsime Gourmet (šokolado pagrindu) glazūrą.

Kiekvieną iš pagamintų glazūrų pritaikysime praktikoje. Glazūruosime tortus ir pyragaičius, analizuosime glazūrų darbo temperatūras. Išanalizuosime galimas glazūravimo klaidas.
Atskirai dengsime keksus Gourmet glazūra. taip pat dengsime desertus atskira technika – veliūru (velvetu).



Mokymus veda šefė - konditerė Vaida Beginskienė.