PLIKYTOS TEŠLOS PRAKTINIAI MOKYMAI

Data: 

2018.01.19

 

Laikas: 10:00 - 15:00

 

Kaina: 
60 Eur

 

VIETŲ NEBĖRA!

 

Amžius muo 15 metų.

 

Mokymai praktiniai.

 

Subtilybių pilna plikyta tešla... Plikyti pyragaičiai choux, eklerai, plikyti žiedai... Iš pirmo žvilgsnio nesudėtingas kelių ingredientų derinys turi savų paslapčių ir darbo ypatumų. 

 

Programa:

  • Pyragaičiai choux religieuse įdaryti plikytu mango kremu;
  • Pyragaitis choux (dažytas traškus sluoksnis ) perpjauti įdaryti bananų ir mango confit su kreminio sūrio kepurėle;
  • Eklerai įdaryti aviečių muso įdaru, gourmet glazūra;
  • Paris brest – su lazdyno riešutų kreminiu įdaru.

 

Mokymų metu Jūs:

  • Sužinosite kaip pasigaminti plikytą tešlą, jos ypatumus, kokius miltus geriausia naudoti.
  • Sužinosite kas yra qraquelin, kaip jį pagaminti įvairių spalvų.
  • Kaip formuoti eklerus, pyragaičius choux, paris brest.
  • Kaip gaminamas konditerinis – plikytas kremas.
  • Kaip ir kuo jį paskaninti, kaip išgauti daugybę skonių.
  • Kaip pasigaminti gaivų vaisinį musą.
  • Kas yra Šantiji.
  • Kas yra ir kaip pasigaminti compote.
  • Kaip įdaryti plikytos tešlos gaminius.
  • Kaip pasigaminti gourmet glazūrą.

Mokymus veda šefė - konditerė Vaida Beginskienė.