PRAKTINIAI PLIKYTOS TEŠLOS MOKYMAI

Data: 

2018 09 27 - 2018 09 28

 

Laikas: 

09 27 d. 18.00 - 21.30

09 28 d. 18.00 - 21.30

 

Kaina: 
60 Eur

 

Mokymai praktiniai.

 

Subtilybių pilna plikyta tešla... Plikyti pyragaičiai choux, eklerai, plikyti žiedai... Iš pirmo žvilgsnio nesudėtingas kelių ingredientų derinys turi savų paslapčių ir darbo ypatumų. 

 

Programa:

  • Pyragaičiai choux religieuse įdaryti plikytu mango kremu;
  • Pyragaitis choux (dažytas traškus sluoksnis ) perpjauti įdaryti bananų ir mango confit su kreminio sūrio kepurėle;
  • Eklerai įdaryti aviečių muso įdaru, gourmet glazūra;
  • Paris brest – su lazdyno riešutų kreminiu įdaru.

 

Mokymų metu Jūs:

  • Sužinosite kaip pasigaminti plikytą tešlą, jos ypatumus, kokius miltus geriausia naudoti;
  • Sužinosite kas yra qraquelin, kaip jį pagaminti įvairių spalvų;
  • Kaip formuoti eklerus, pyragaičius choux, paris brest;
  • Kaip gaminamas konditerinis – plikytas kremas;
  • Kaip ir kuo jį paskaninti, kaip išgauti daugybę skonių;
  • Kaip pasigaminti gaivų vaisinį musą;
  • Kas yra Šantiji;
  • Kas yra ir kaip pasigaminti compote;
  • Kaip įdaryti plikytos tešlos gaminius;
  • Kaip pasigaminti gourmet glazūrą.

Mokymus veda konditerė Vaida Beginskienė.