PLATED DESSERTS

DAVID VIDAL

Data: 
2020.05.16 - 2020.05.17

 

Laikas: 9:00 - 17:00

 

Kaina:   300 EUR iki 03.01

340 EUR

Demonstraciniai mokymai.

 

Labai džiaugėmės galėdami jau antrą kartą mūsų studijoje priimti talentingąjį šefą David Vidal. Sužavėjęs mus savo genialiu paprastumu, tobulais skoniais ir išskirtiniais sprendimais, jis nustebins  ir šį kartą.

Šie mokymai tiesiog privalomi restoranams, bet puikiai tinkantis kiekvienam įsimylėjusiam konditeriją.

Konditeriniame pasaulyje viskas keičiasi kosminiu greičiu, klientų reikalavimai kyla, norisi kažko naujo, tobulo, nematyto... Šiandien desertas privalo būti ne tik skanus ir gražus, bet ir originaliai pateiktas.

Iš kur semtis idėjų? Žinoma, iš pačių geriausių.

Kiekvienas David Vidal desertas – meno kūrinys. Jo desertai nepalieka abejingų.

Jo kelionė į desertų pasaulį prasidėjo dėdės konditerijos parduotuvėje. Patirties jis semiasi, keliaudamas po pasaulį: Italija, Ispanija, Izraelis ir Švedija.   

 

Pastaruosius metus jis dirba šefu Laholemen viešbutyje. Jis pažįstą virtuvę nuo iki, tačiau šio metu jo aistra DESERTAI.

 

Jis dirbo su pasaulyje žinomu šefu Dabid Bachour, asistavo jam Švedijoje vykusiose mokymuose.

 

Davidas yra Culinary Team West of Sweden narys. Šiais metais jie pelnė sidabro medalį 2018 Culinary World Cup Liuksemburge.

 

Jis nuolat kuria naujus receptus, seka naujas tendencijas, semiasi žinių iš pasaulyje žinomų šefų… ir nuolat stebiną pasaulį savo kūriniais.

 

Šiuose mokymuose Jūs stebėsite kaip žingsnis po žingsnių šefas sukurs net 6 desertus:

1. Braškė ir kokosas.
2. Bananas, Dulcey and žemės riešutai.
3. Persikai, citrina Verbena ir Opalys.

4. Krapai, Agurkas, Yusuf.
5. Tulakulum, ananasas ir pasiflora.
6. Šilauogės, Opalys ir imbieras.

 

Mums didelė garbė, o Jums fantastinė galimybė pasisemti žinių bei idėjų iš talentingojo šefo.

Nepraleiskite galimybės pamatyti kaip kuriami David Vidal desertai.