NICOLAS PIEROT | ŠEFAS-KONDITERIS

Nicolas Pierot – vos 24 metų jaunasis šefas iš Prancūzijos, kuris jau du kartus buvo išrinktas Prancūzijos konditerijos čempionu!

Šefas įgijo patirtį tokiuose žymiuose konditerijos namuose kaip Jean Paul-Hevin (Paryžius), Meert (Lille), o šiuo metu yra Cacao Barry akademijos narys.

Jo darbuose daug originalumo, šviežių idėjų, daug įdomių skonių, kombinacijų ir nuostabus darbas su šokoladu.

Dėmesys kiekvienai detalei, kiekvienam studentui, kiekvienai deserto sudėtinei molekulei. Tikslus kaip laikrodis, techniškas kaip tikras mokslininkas - N. Pierot kuria savo desertus žingsnis po žingsnio, parinkdamas tobulus skonių derinius, desertų tekstūras ir struktūras. 

Mokiniai pasakoja apie mokymus kaip apie chemijos ir fizikos pamokas – N. Pierot stengiasi iš esmės išnagrinėti konditerijoje vykstančius procesus ir detaliai juos analizuoja ir demonstruoja savo mokiniams. N. Pierot dosnus dalindamasis žiniomis ir savo patirtimi!