NAUJASIS PRADŽIAMOKSLIS II 


Data: 2019 11 05 - 2019 12 10

 

Susitikimai vyks: 

 

2019 11 05 nuo 18:00

2019 11 12 nuo 18:00

2019 11 19 nuo 18:00

2019 11 26 nuo 18:00

2019 12 10 nuo 18:00

 

Kaina: 
195 Eur

 

Amžius muo 15 metų

 

Antroji Pradžiamokslio klasė – tiems, kas nebegali sustoti!

Pirmoje klasėje mes išmokom pačių pačiausių pagrindų ir sustojome, kuomet širdis prašė blizgesio, grožio ir ... ir dar daugiau! Tad visus aistruolius - konditerius kviečia Antroji Pradžiamokslio klasė.

Šioje klasėje mes nagrinėsime:

  • Glazūravimas. Glazūrų rūšys ir jų gaminimo ypatumai. Šiuolaikinių desertų glazūravimas. Taisyklės ir galimos klaidos. Kaip laikyti glazūrą ir kaip laikyti bei pateikti glazūruotus gaminius. Nuostabusis veliūras.

 

  • Darbas su šokoladu ir izomaltu. Be abejo, be abejo! Kaip be nuostabiųjų šokolado dekoro elementų?! Kaip temperuoti šokoladą namų sąlygomis? Kokį šokoladą pasirinkti? Kaip sukurti tobulai paprastus ir elegantiškus papuošimus iš šokolado tortams ir mažiems desertams? O ar pažįstate izomaltą? Kas yra izomaltas ir kaip su juo dirbti? Kaip laikyti ir saugoti papuošimus iš šokolado ir izomalto?

 

  • ​​Keksai! Ponai keksai ir kepiniai ryžtingai užkariauja pasaulį! Ar mokate iškepti skanų keksą? O keksą su madingąją dabar skylute kekso viduje? O kaip laikyti keksą, kad jis ilgai išliktų drėgnas? Net trijų rūšių keksas su skirtingomis idėjomis – su skaniuoju crumble, su vyšnių džemu kekso viduje ir padengtas toooobulai skaniu lazdyno riešutų ganašu. Tikrai išsirinksite sau skaniausią!

  • Mažieji draugai, be kurių retai pavyksta šventė. Marshmellow ir zefyrai (ar žinote, kuo jie skiriasi?😉 ), ponas marmeladas (o kaip jį padaryti dviejų sluoksnių?), o dar vaikystėje pamėgti karameliniai saldainiai (pamenate “Karvutę”? 😉 ).

 

  • Ir pabaigai – didingoji Pavlova, nuostabieji Triufeliai, mažieji švelnūs Madlens ir nepaprastoji Nougat!

 

Mokymus veda šefė-konditerė Vaida Beginskienė.