MODERNŪS VESTUVINIAI TORTAI.

Data: 

2019.04.13 - 2019.04.14

 

Laikas:

nuo 10:00 val

 

Kaina: 
145 EUR

Vietų skaičius ribotas!

 

Mokymai demonstraciniai.

 

 

Nuostabūs darbai, akį traukiančios detalės, stulbinantys desertų pateikimo sprendimai...

 

Pagaliau!!! Kūrybinga ir žavinga Dovilė Valentienė savo kuriamus stebuklus pasiruošusi parodyti ir mūsų studijos mokiniams. 

 

Programa:

- Morkų tortas. Morkų biskvitas, lazdyno riešutų ir apelsinų traškutis, kompote su egzotiniais vaisiais, lengvas sūrio musas.

- Dulce arachito. Šokoladiniai biskvitai su žemės riešutų traškučiu, karamelinis žemės riešutų biskvitas, minkšta karamelės, abrikosų kompote, dulce musas.

- Kava/bananas/karamelė. Brauni biskvitai, kavos traškus sluoksnis, bananų/laimo kompote, minkšta karamelė, juodo šokolado musas.

- Pistacijų biskvitas, pistacijų traškutis, mandarinų konfi, šifoninis biskvitas, aviečių konfi , maskarponė.

 

Mokymų metu nagrinėsime:

- torto padengimo ganašu technika;
- daugiaaukščio torto surinkimo technika;
- velveto technika;
- daugiaaukščio torto glazūravimo technika;
- modernios dekoro technikos (šokolado temperavimas,transferinių ir tekstūrinių lakštų paruošimas ir naudojimas, metalizuotų dekoro elementų technika, sferų surinkimas ir erdvinių kompozicijų kūrimas );
- tortų muliažų panaudojimo galimybės ir technika;
 

 

 

 Mokymus veda Dovilė Valentienė.