MACARONS NAUJI MOKYMAI


Data: 

2019.01.17-18

 

Laikas:

nuo 18:00 

Kaina: 
60 Eur

 

Mokymai demonstraciniai.

 

Paslaptingi, žavingi, tirpstantys burnoje ir nepakartojami... macarons!

Kepsime tradicinius  migdolų miltų macaronsus, išbandysime naujus skonius panaudodami pistacijų ir pekano riešutų miltus. Ir NAUJIENA! Netoleruojantiems riešutų - pasiūlysime skrudintų moliūgų sėklų macarons!

Taip pat NET 4-ios  naujos rūšys macarons idarų:

Aviečių-juodųjų serbentų ganašas karamelės pagrindu

Pistacijų kremas - aviečių intarpas

Abrikosas-kalamansi-kardamonas

Dviejų šokoladų-yuzu


Per šiuos mokymus sužinosite visas gaminimo paslaptis, išmoksite :

- Pasigaminti šiuos nuostabius prancūziškuosius mažylius, paruošti macaronade (macarons tešlą). Aptarsime visas macarons tešlos sudėtines dalis.

Kaip išsirinkti miltus, kaip juos laikyti ir naudoti.

Kas yra eibuminas.

Kokie turi būti baltymai, kas yra baltymų sendinimas ir kokią įtaką jis turi macarons.

 

- Macarons kepimo ypatumai.

Kaip pasigaminti ir atskirti gerai pagamintą įdarą. Kokių įdarų mes nerekomenduojame naudoti macarons.

 

- Macarons laikymas. Šaldymo ypatumai.


Mokymus veda šefė - konditerė Vaida Beginskienė.