KORĖJOS VIRTUVĖ

 

Data: 2021 08 29

 

Laikas: 

nuo 10:00

 

Kaina: 85 EUR
 

Mokymai demonstraciniai  su praktiniais elementais.

 

Korėjos virtuvė - tai unikalus paprastų liaudiškų patiekalų ir gurmaniškų subtilybių derinys. Maisto pagrindas - augalinės kilmės produktai, pagrindinis žinoma - ryžiai „bap“, verdami garuose be druskos. Be „bapo“ neapsieina nei vienas korėjietiškas vaišių stalas.

 

Su Korėjos virtuve Jus supažindins maisto ekspertė, „HBH“ Vilniuje savininkė Aida Čepukaitė, apkeliavusi pusę pasaulio, gyvenusi Korėjoje, Šveicarijoje Škotijoje. Korėjos virtuvė, kaip ir sveika mityba bei sveiko maisto gamyba yra jos aistra.

 

Susipažinimas su Korėjos virtuve. Potyriai gyvenant ir gaminant maistą Korėjoje.

 

Programa:

 

  • Susipažinsime su Korėjos virtuve. Aida pasidalins savo potyriais gyvenant ir gaminant maistą Korėjoje.
  • Korėjos virtuvės ypatybės ir maisto tipai, vyraujantys produktai.
  • Populiarūs patiekalai ir jų variacijos: bibimpap, kimči čigė, ramen, korėjietiškas grilius.
  • Fermentacijos svarba Korėjos virtuvėje - kimči.
  • Ryžiai ir jų paruošimas.
  • Sveikas maistas ir Korėjos virtuvė.

aštrus gatvės maistas - ttopogi susuktas kiaušinių blynas - keran mari panchan - garnyrai Pieno shaved ledai

 

Gaminsime:

Kimčį;

Dvi ryžių dubens su mėsa ir su daržovėmis bibimpap versijas;

Tofu sriubą su korėjietiška miso pasta - doengžang čigė;

Aštrus gatvės maistą - ttopogi;

Susuktą kiaušinių blyną - keran mari; 

Panchan - garnyrai;

O desertui - pieno shaved ledus..

 

 

Mokymus veda talentingoji Aida Čepukaitė.