KONDITERIJOS MOKYMAI

SU NINA TARASOVA.


Data: 
2019.03.01 - 2019.03.03

 

Laikas: 9:00 - 17:00
 

Kaina:  iki 2019.01.01 400 eur 

 


Į Baker Street studiją atvyksta ilgai laukta, žavinga ir charizmatiška šefė-konditerė Nina Tarasova su išskirtine desertų programa.


Mėgstanti eksperimentuoti su šokoladu, macarons ir karamele... Ją įkvepia viskas: oras, gėlės, indai, architektūra... Ji nukeliavo po visą pasaulį su savo desertų programomis. Visose šalyse pilnos auditorijos jos sekėjų ir gerbėjų. Jos išskirtiniai desertai žavi savo rafinuotumu, spalvų gama, detalėmis. Šios meistrės darbai turi savo ypatingą stilių ir yra jos vizitė kortelė.

 

 

Baigusi mokslus Ecole Nationale Superieure de la Patisserie, Ecole Gastronomique Bellouet Paris, Ecole Ferrandi Paris, School of Alain Ducasse Paris, The School of Gaston, Nina Tarasova išleido savo knygą, kurios tiražas buvo kartojamas, kad patenkinti visų konditerinių žinių išalkusių gerbėjų, keliauja aplink pasaulį bei šiuo metu įgyvendina dar vieną savo svajonę – dirba šefe-konditere Sankt-Peterburgo restorane.


Tik 2019 metų pavasarį, tik Nina Tarasova, tik Jums, tik TAI, KAS GERIAUSIA!


Nina Tarasova pristato visiškai naują programą: nauji desertai, skoniai, technikos. Šiuose mokymuose ji daug dėmesio skyrė veganiškiems desertams. Ne visi, bet kai kurie desertai bus 100% veganiški. Ir tai dar ne viskas. Mokymų metu šefe pristatys ir molekulines technikas.

 

 

Programa:

 

Tortas "Gold of Saffron".

·         Biskvitas su ryžių miltais ir augaliniu aliejumi, medaus sirupas;

·         Mėlynių confit su agar-agaru;

·         Šafrano cream-brulee (nekepamas);

·         Medaus musas;

·         Šafrano glazūra ir šokolado dekoras.

 

 Tortas "Silk of the chocolate". 

·         Biskvitas “Praline” be gliuteno;

·         Traškus sluoksnis “Gianduja" su granola ir riešutai su karamele;

·         Kriaušių su cinamonu compote;

·         Balto šokolado namelaka;

·         Šokolado musas;

·         " Gianduja" glazūra ir šokolado dekoras.

 

 Opera "Orange-basil".

·         Apelsinų-baziliko pate sablee;

·         Biskvitas "Joconde" su "bergamoto" sviestu;

·         Citrinų sviestas;

·         Apelsinų-baziliko sirupas;

·         Laimo-baziliko ganašas;

·         Neutrali glazūra su baziliku.

 

Šokoladinis sūrio pyragas.

·         Kokosų saldi sviestinė tešla be kiaušinių;

·         Šokoladinis biskvitas be gliuteno su jogurtu ir granola;

·         Vyšnių-aviečių žėlė;

·         Šokoladinis musas "cheesecake”.

 

Pyragaitis "Yogurt and chocolate".

·         Šokoladinis štroizelis;

·         Šokoladinis traškus sluoksnis;

·         Du musai – jogurtinis ir šokoladinis.

 

Pyragaitis "Harley".

·         Migdolinis biskvitas su obuoliais ir konjake išmirkytomis razinomis;

·         Migdolų croustillant su kakavos granulėmis;

·         Laimo-žalių obuolių žėlė;

·         Lazdynų riešutų pieno žėlė su rozmarinu ir karamelizuotu baltu šokoladu;

·         Konjako-praline musas.

 

Tartas "Pistachio" (vegetariškas).

·         Pistacijų pate sablee be gliuteno;

·         Biskvitas su vyšniomis be gliuteno;

·         Vyšnių marmeladas;

·         Traškus pistacijų sluoksnis;

·         Pistacijų musas;

·         Pistacijų galzūra.

 

Tartas "Fried egg" (be kiaušinių).

·         Pate sablee be gliuteno;

·         Morkų pyragas be gliuteno;

·         Anakardžių cremeux;

·         Molekuliarinis mango-abrikosų “kiaušinių trynys”.

 

Tartas "Madeleine".

·         Šokoladinis pate sablee;

·         Juodojo šokolado ganašas 64% Cacao Barry su radonu vynu;

·         Minkšta karamelė;

·         Šokoladinės madeleine su raudonu vynu;

·         Plaktas baltojo šokolado 41% Cacao Barry ganašas.

 

Moliūgų pyragas.