KEPINIŲ MOKYMAI.

Data: 

2018.10.03 - 2018.10.04

 

Laikas: 

18:00 - 21:00

 

Kaina: 
65 EUR

 

Kepinių mokyklos ciklą pradedame ilgai laukta ir žadėta tema: mielinės tešlos kepiniai.

 

Paruošėme Jums labai skanią ir įdomią programą. Net penkios skirtingos mielinės tešlos:

 

1. Berlyno spurgos. Negailestingai skanios mielinės bombos! Lengva it pūkas tešla, korėta tekstūra ir burnoje tirpstanti spurga..

 

2. Brioche. Klasika. Meilė. Must have. Taip trimis žodžiais apibūdinčiau “brioche”. Pagaminsime dviejų rūšių brioche: saldžiąją brioche su plikytu kremu ir pekano riešutų štroizeliu bei sūriąją brioche su pesto padažu ir parmezano štroizeliu. O iš antros dienos Brioche pagaminsime... o Dievai! Bostock! Vienas skaniausių variantų pusryčiams prie aromatingos kavos.

 

3, Kugloff. Taipogi klasika. Iškeptą Kugloff išmirkysime apelsinų sirupe ir apliesime karštu sviestu. Skamba riebiai? O taip! Tai dieviškai skanu!

 

4. Cinabons. Tos nerealios švediškos bandelės su cinamonu. Kai jas kepame – atrodo, jog cinamonu kvepia visas miestas. Primena vaikystę, primena Kalėdas... O aplietos kreminio sūrio ir grietinėlės užpilu... Beliks tik apsilaižyti pirštelius.

 

5. Pogaco pyragėliai. Turkiški pyragėliai, kurių tešla ypatingai minkšta ir puri. Klasikinių Pogaco įdaras – ožkų sūris ir petražolės.

 

 

Mokymai skirti tiems, kas labai mėgsta bandeles ir svajoja išmokti jas kepti