KEPINIŲ ISTORIJOS. VAIDOS BEGINSKIENĖS GRUPĖ.

ONLINE MOKYMAI

Data: nuo 2021.12.01

 

 

 

Šviežiai namuose iškeptos duonos kvapas ramina ir suartina. Kaip skanu ryte išsikepti šviežią bandelę pusryčiams, o savaitgalį artimuosius pradžiuginti naminiu pyragu.

 

Jeigu jūs kaip ir aš esate neabejingi ir priklausomi nuo kepinių – purių, minkštų, švelnių, saldžių ir nesaldžių – tuomet keliaujame mokytis kartu!

 

 

Kam skirtas šis kursas?

 

Tiems, kas nori išmokti dirbti su mieline tešla.
Tiems, kas nori išmokti ruošti skirtingus kepinius Kalėdoms.
Tiems, kas nori išmokti kepti skirtingus gaminius Velykų šventei.
Tiems, kas nori išmokti kepti duoną su sumažintu mielių kiekiu.

 

 

Ką mes išmoksime šio kurso metu?

 

  • Daug dėmesio skirsime teorijai.
  • Išanalizuosime visus kepinių ingredientus, jų reikšmę bei naudojimą.
  • Išanalizuosime visus procesus vykstančius kepinių paruošimo metu.
  • Išmoksime kepti naminę duoną su mielėmis (TAIP, duona su mielėmis, taip pat kaip ir duona su raugu, gali būti labai skani ir gardi – svarbiausia – ją teisingai paruošti!).
  • Išmoksime kepti skirtingų rūšių bandeles, įskaitant įvairių rūšių brioche bandeles, burgerių bandeles ir kt.
  • Pasiruošime svarbiausioms šventėms, kuriose daug įvairių ir įdomių kepinių – Velykoms ir Kalėdoms.
  • Išmoksime kepti įvairių rūšių naminius gardžius pyragus.

 

Kokiu būdu vyksta mokymai (PAKETAS: MOKYMAI SU KURATORIUMI)?

 

  • Visos pamokos įrašytos kaip videomedžiaga, kuri patalpinta mūsų www.baker-online.lt platformoje ir bus prieinama peržiūrai bet kuriuo patogiu laiku
  • Pamokos atsidaro palaipsniui, kad informacijos srautas nebūtų per didelis ir nepatogus mokymuisi
  • Kiekviena pamoka turi užduotis, kurias reikia atlikti. (SVARBU: tai, jog viena ar kita užduotis nebuvo atlikta laiku ar nebuvo atlikta visai neuždaro galimybės mokytis sekančioje pamokoje, pamokos atsidaro nepriklausomai nuo atliktų darbų apimties)
  • Mokinių grupei sukuriama atskira paskyra WhatsApp programėlėje, kurioje nuolat vyksta bendravimas tarp mokinių ir kuratoriaus visais einamais mokslo proceso klausimais
  • Vieną kartą į savaitę vyksta susitikimas su visa grupe ir kuratoriumi ZOOM mokomojoje platformoje. Susitikimai vyksta vakarais, kurso pradžioje nustatytą dieną (diena ir laikas nesikeičia ir išlieka tas pats visą mokymosi laikotarpį). Šių susitikimų metu aptariama: teorinė dalis, nauja pamoka bei aptariami atlikti namų darbai praeitos užduotis. Videoįrašai yra išsaugomi tam, kad mokiniai, kurie negalėjo prisijungti numatytu laiku galėtų peržiūrėti įrašą bet kuriuo patogiu laiku.
  • Visų kepinių receptūros ir teorinė medžiaga talpinama svetainė www.baker-online.lt ir ją galima atsisiųsti, atsispausdinti ir išsisaugoti.

 

 

Kurso pradžia: 2021 m. gruodžio 01 d.

 

Kurso trukmė: 2 mėn.

 

Kurso kaina: 110 Eur per mėnesį (mokėjimai vyksta kartą į mėnesį arba galima sumokėti visą sumą iš karto – kaip patogiau)

 

Kurso pabaigoje kiekvienas mokinys atlieka baigiamąją užduotį ir gauna sertifikatą.

 

Kokiu būdu vyksta mokymai (PAKETAS: MOKAUSI SAVARANKIŠKAI)?

 

  • Visos pamokos įrašytos kaip videomedžiaga, kuri patalpinta mūsų www.baker-online.lt platformoje ir bus prieinama peržiūrai bet kuriuo patogiu laiku
  • Pamokos atsidaro palaipsniui, kad informacijos srautas nebūtų per didelis ir nepatogus mokymuisi
  • Kiekviena pamoka turi užduotis, kurias jus galite atlikti tam, kad geriau įsisavinti pateiktą medžiagą.
  • Visų desertų receptūros ir teorinė medžiaga talpinama svetainė www.baker-online.lt ir ją galima atsisiųsti, atsispausdinti ir išsisaugoti.
  • Vieną kartą per mėnesį vyksta susitikimas ZOOM platformoje iš anksto paskirtu laiku tam, kad kuratorius galėtų atsakyti į svarbiausius iškilusius klausimus.

 

 

Kurso pradžia: 2021 m. gruodžio 01 d.

 

Kurso trukmė: 2 mėn.

 

Kurso kaina: 95 Eur per mėnesį (mokėjimai vyksta kartą į mėnesį arba galima sumokėti visą sumą iš karto – kaip patogiau).

 

Kurso pabaigoje kiekvienas mokinys gauna sertifikatą.

 

*Būtinai pasirinkite opciją registracijos metu. 

 

Mokymus veda kuratorė VAIDA BEGINSKIENĖ.